Facebook Pixel «Στεναχωρήθηκε ο Βαλβέρδε, αλλά εγώ ήθελα να φύγω»
| 2011-09-04 20:19:00

«Στεναχωρήθηκε ο Βαλβέρδε, αλλά εγώ ήθελα να φύγω»

«Στεναχωρήθηκε ο Βαλβέρδε, αλλά εγώ ήθελα να φύγω»

Ο Άλμπερτ Ριέρα κατά την άφιξή του στην Τουρκία μίλησε στους δημοσιογράφους για τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι και για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, το οποίο θεωρεί πως στεναχώρησε, και σημείωσε πως ήρθε στην Γαλατά για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και επειδή του έδειξαν εμπιστοσύνη.
 

«Σημασία έχει να αγωνίζομαι σε ομάδες που διεκδικούν πρωταθλήματα! Γι' αυτό ήρθα εδώ. Απλώς κοιτάξτε την καριέρα μου από τη Λίβερπουλ, μέχρι τον Ολυμπιακό. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με τη Γαλατάσαραϊ, μια ομάδα που συνεχώς μάχεται για το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Ριέρα και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός, η αλήθεια είναι, δεν ήθελε να με δώσει, γιατί συμμετέχει στο Champions League. Επέμεινα, όμως και τώρα είμαι εδώ. Δεν χρειαζόταν να μάθω πολλά πράγματα για την Τουρκία και τη Γαλατά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Οι άνθρωποι της μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Περιμένουν από μένα γκολ και να τους βοηθήσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Γι' αυτό το λόγο ήρθα! Και ο Φατίχ Τερίμ είναι μεγάλο όνομα, επίσης. Τον ξέρω. Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλέψω μαζί του».

Σχετικά με την απόφασή του να πάει στην τουρκική ομάδα: «Το σημαντικότερο για μένα ήταν να έρθω σε μία ομάδα που θα διεκδικεί πρωταθλήματα. Όπως έκανα στην Αγγλία και στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό! Ο προπονητής, μάλιστα, του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε μου μίλησε και εγώ του είπα για τις προθέσεις μου. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε, αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Αν δείτε την πορεία της καριέρας μου, θα καταλάβετε ότι παίζω αριστερά και συγκλίνω στην περιοχή. Βέβαια, αυτό θα εξαρτηθεί και από το τι θέλει ο Τερίμ».

Όσον αφορά τα ντέρμπι Γαλατά – Φενέρμπαχτσέ: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έπαιξα σε πολλά ντέρμπι. Η ατμόσφαιρα, ειδικά στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήταν απίστευτη, έζησα μοναδικές στιγμές, ενώ έχω παίξει και στο Λίβερπουλ-Έβερτον. Εδώ, ξέρω καλά ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σε Γαλατά- Φενέρ. Νομίζω ότι οι οπαδοί θα μας στηρίξουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags