Σοκ έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Γερμανικού «Der Spiegel» το οποίο ανέφερε ότι ο Σέρχιο Ράμος ήταν ντοπαρισμένος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2016/17, βασισμένο σε πληροφορίες του Football Leaks.
Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σάλο που προκλήθηκε παγκοσμίως, τοποθετήθηκε επί του θέματος και τόνισε ότι ο Ισπανός αμυντικός ουδέποτε παραβίασε τους κανονισμούς του ντόπινγκ-κοντρόλ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει:
«Όσον αφορά τις πληροφορίες που δημοσίευσε το « Der Spiegel» για τον αρχηγό μας Σέρχιο Ράμος, ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:
1. Ο Σέρχιο Ράμος ουδέποτε παραβίασε τους κανονισμούς για τον έλεγχο του ντόπινγκ.
2. Η UEFA ζήτησε έγκαιρη ενημέρωση και έκλεισε αμέσως το θέμα, όπως συμβαίνει συνήθως στις περιπτώσεις αυτές, μετά από επαλήθευση από τους ίδιους τους εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του ντόπινγκ (WADA) και της UEFA.
3. Όσον αφορά το υπόλοιπο περιεχόμενο της προαναφερθείσας δημοσίευσης, η ομάδα δεν θα τοποθετηθεί πριν αποδειχθεί αυτό το αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσίευμα ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο