Παναγιώτης Βαρούχας – Superleague: Αρκετές ήταν για ακόμα μία Κυριακή οι αμφισβητούμενες φάσεις στην Σούπερ Λιγκ και ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή πήρε θέση για όσα έγιναν στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Για το ματς της Τρίτης, ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε για το γκολ του Μπίσεσβαρ στο 19’ (δείτε ΕΔΩ) που ακυρώθηκε ως οφσάιντ πως είναι λάθος του βοηθού και θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Από εκεί και πέρα, για την αποβολή του Μάτος με δύο κίτρινες κάρτες, σημείωσε πως είναι σωστή απόφαση του διαιτητή Σκούλα, ενώ σωστή χαρακτήρισε και την απόφαση του διαιτητή να μη δείξει πέναλτι σε χέρι του Λημνιού στο 85’, καθώς η μπάλα χτύπησε πρώτα στο σώμα του.



Για το ματς του Ολυμπιακού, ο Βαρούχας τόνισε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μπουχαλάκη στο 2ο λεπτό, καθώς υπάρχει νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Γκιλιέρμε, ενώ για το χέρι-πέναλτι που ζήτησαν οι Πειραιώτες στο 5’ τόνισε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Επίσης, για την φάση του 20ου λεπτού στο πέσιμο του Ποντένσε εντός περιοχής συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι και για την φάση του 38ου λεπτού ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι καθώς το χέρι του παίκτη του Λεβαδειακού εντός περιοχής ήταν απούσιο, ενώ γενικά χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στη Λιβαδειά.



Τέλος, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε πως στο 48’ στο γκολ του Μπουζούκη για το 1-1, δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς νωρίτερα υπάρχει πέναλτι και στα πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα, ενώ για το πέναλτι του Μαυρομάτη στο 94’, τόνισε πως είναι σωστή η απόφαση του Ευαγγέλου, καθώς ο αμυντικός των Πρασίνων έπιασε από το λαιμό τον παίκτη της Ξάνθης και τον… πέταξε κάτω!