ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας:  Με τους Μάνταλο και Πόνσε να σκοράρουν, η Ένωση νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Πάντως, πέραν των δύο σκόρερ, οι παίκτες της ΑΕΚ χρωστούν πολλά και στον Βασίλη Μπάρκα για την αποψινή νίκη, μιας και ο Έλληνας γκολκίπερ επενέβη καθοριστικά όποτε χρειάστηκε. Τόσο στο σουτ του Ντουρμισάι στο 4’ όσο και στην προσπάθεια του Τσιλούλη στο 85’ ο Μπάρκας έδειξε την κλάση του με πολύ δύσκολες αποκρούσεις.

Ο διεθνής γκολκίπερ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα  τεράστιο περιουσιακό στοιχείο. Στα 24 του χρόνια ο Μπάρκας είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στο Champions League και κάνει συνεχώς βήματα προόδου.

Φυσικά, οι «σειρήνες» από το εξωτερικό έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν έντονα στα αυτιά των «κιτρινόμαυρων» και του Έλληνα άσου. Ήδη από το καλοκαίρι τα ρεπορτάζ ήθελαν την ΑΕΚ να έχει απορρίψει πρόταση ύψους έξι εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο παίκτη.

Με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Μπάρκας, η φημολογία έχει «φουντώσει» ακόμα περισσότερο και δεν είναι τυχαίο που το όνομά του συνδέεται πλέον και με τον Άγιαξ, ο οποίος φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του διεθνούς παίκτη.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τον δώσει με… ψίχουλα. Όπως σας έχουμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, στον Δικέφαλο πιστεύουν ότι εάν ο Μπάρκας συνεχίσει έτσι, θα φέρει πρόταση άνω των 7-8 εκατ. ευρώ. Αν και με βάση τις απαιτήσεις των Κιτρινόμαυρων, ίσως και αυτό το ποσό αποδειχθεί μικρό για τον βασικό γκολκίπερ της Ένωσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Το πήρε πάνω του ο Τίγρης! Τα... έσκασε και τον έφερε στην ΑΕΚ - Έρχονται πέντε παικταράδες