Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Καλύτερος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ, μακάρι να κατέβει ο Ολυμπιακός»
| 2019-02-05 17:19:00

«Καλύτερος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ, μακάρι να κατέβει ο Ολυμπιακός - Τεράστια διαφορά με ΑΕΚ»

Sportdog Team
«Καλύτερος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ, μακάρι να κατέβει ο Ολυμπιακός - Τεράστια διαφορά με ΑΕΚ»

Η σύγκριση των Θεσσαλονικιων με Ολυμπιακό-ΑΕΚ και η μάχη της Κυριακής.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για όσα έγιναν πέρυσι με τον Οσκαρ Γκαρθία και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να έχει έρθει για να παίξει ποδόσφαιρο.



Αναλυτικά:

Για το αν ο ΠΑΟΚ στήσει φιέστα τίτλου την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι που αν τοι κερδίσει ο ΠΑΟΚ, που αυτό πιστεύω, τότε μπορούμε να πούμε ότι θα έχει πάρει και το Πρωτάθλημα. Αυτά τα ματς πάντα ήταν μια φιέστα, πόσω μάλλον το φετινό που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο. Ο κόσμος θα είναι εκεί και νομίζω θα ζήσουμε ωραίες στιγμές. Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το άγχος το έχει ο Ολυμπιακός, εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη και το μεγάλο βήμα που θα έχουμε κάνει για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βολεύεται και με την ισοπαλία: «Με τη διαφορά στους 6 βαθμούς, νομίζω ότι θα τον βόλευε. Όχι ότι τη θέλω, σε καμιά περίπτωση. Ετσι όπως είναι δομημένος ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα παίξει για την ισοπαλία αλλά μόνο για τη νίκη. Το ίδιο νομίζω θα κάνει και στην Τούμπα, με 30.000 κόσμο να τον στηρίζει. Ο ΠΑΟΚ θα πάει για τη νίκη και ελπίζω πως θα τα καταφέρει κιόλας».

Για το ότι η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό: «Είπα και στην αρχή ότι ο Ολυμπιακός έχει το πρόβλημα, αυτός καίγεται για το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι σκέφτονται στο μυαλό τους, δε θέλω να αναφέρω το τραγικό φαινόμενο που διαδραματίστηκε πέρσι. Μακάρι να έρθουν για να παίξουνε ποδόσφαιρο».

Για το αν θυμάται κάποιο συγκεκριμένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που μπορεί να γίνει, πόσω μάλλον τώρα που σε αυτό μπορεί να κριθεί και ο τίτλος. Θυμάμαι ένα 3-0 και ένα ακόμη το 1997 που κερδίσαμε 2-1 και είχα πετύχει το γκολ της ανατροπής. Υπήρχαν και πάρα πολλές αδικίες από τη διαιτησία όμως το ματς που μου έχει μείνει περισσότερο είναι αυτό που δεν έγινε πέρσι με αυτό το κωμικοτραγικό φαινόμενο που όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό περίμενε να το δει».

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την αποβολή, η ΑΕΚ έπαιξε με ανορθόδοξο τρόπο και ο ΠΑΟΚ δεν πιέστηκε. Ηταν ένα άνετο ματς για τον ΠΑΟΚ που αν δεν έμενε με 10 παίκτες θα μιλούσαμε για έναν θρίαμβο. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι τεράστια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το περίμεναν – Ποια γυναίκα έριξε τη… βόμβα – Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags