Ραζβάν Λουτσέσκου: Το εγκώμιο του προπονητή του ΠΑΟΚ έπλεξε σε συνέντευξή του ο Γκεόργκι Χάτζι.
Ο συμπατριώτης του Ρουμάνου τεχνικού, μίλησε στην «Livesport» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Λουτσέσκου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Μόνο τα καλύτερα λόγια μπορώ να πω για τον Ραζβάν. Δείχνει πόσο καλός προπονητής είναι. Θέλω να του δώσω τα συγχαρητήριά μου που θα αναδειχθεί πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ. Κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ελλάδα. Το ότι ύστερα από τόσα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα με προπονητή τον Ραζβάν σημαίνει πολλά και δείχνει τις ικανότητές του».
«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι ο κορυφαίος ξένος προπονητής στην Ελλάδα. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο και στη Ρουμανία, αλλά έχει μεγάλο ανταγωνισμό, γιατί η Ρουμανία διαθέτει πολλούς νέους προπονητές».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μιρτσέα Λουτσέσκου:
«Ποτέ δεν ξέρεις, στο μέλλον όλα μπορούν να συμβούν. Ο πατέρας του ο Μιρτσέα έγραψε ιστορία στην προπονητική. Είμαι πολύ χαρούμενος που κι ο Ραζβάν ακολουθεί τα βήματά του».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο