Facebook Pixel Όχι που θα το χάνανε!
| 2011-09-12 21:58:00

Όχι που θα το χάνανε!

Όχι που θα το χάνανε!

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ συμπεριελήφθησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ραφίκ Τζιμπούρ, που είναι... τρελαμένοι για το ματς της Τρίτης. Εκτός όμως έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς σήμερα υποβλήθηκε στο Θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο εύρημα. Λόγω των ενοχλήσεων όμως που συνέχισε να αισθάνεται, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και έτσι ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Αντίθετα, κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα τόσο ο Ιμπαγάσα όσο και ο Τζιμπούρ, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για το παιχνίδι της Γάλλους, αν και ο Βαλβέρδε πήρε 19 παίκτες και πρέπει αύριο πριν το ματς να... κόψει κάποιον.

 

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπαίθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags