Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Το sportdog το τόνιζε από την πρώτη στιγμή που όλα τα media και σχετικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για άμεση, επικείμενη συμφωνία. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και ουσιαστικά όχι μόνο δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη, αλλά όπως φαίνεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο έχει "παγώσει" για τα καλά.

εδομένα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να έρθει στον Πειραιά και να δουλέψει με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος με τη σειρά του ήταν αυτός που ανέλαβε και το "ψηστήρι" του αλλοτινού διεθνούς Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, παρότι και η Βιγαρεάλ γνωρίζει την επιθυμία του ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να … συγκινείται τόσο πολύ, ούτε από αυτήν, αλλά ούτε και από την προσφορά των "ερυθρόλευκων".  

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, η προσφορά αυτή δεν είναι κακή ή απαράδεκτη για τους Λεβαντίνους, ωστόσο δεν τους ικανοποιεί πλήρως. Και από τη στιγμή που θεωρούν πως βρισκόμαστε πολύ νωρίς (και όντως έτσι είναι) στη μεταγραφική περίοδο, ίσως να ήταν λάθος εκ μέρους τους να αποδεχθούν μια πρόταση η οποία δεν τους καλύπτει στο 100%, επιδιώκοντας να περιμένουν, να "ξεψαχνίσουν" την αγορά και άλλες εναλλακτικές μήπως μπορέσουν να βρουν κάτι πιο συμφέρον για τον σύλλογο. Υπενθυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια δαπάνησαν 15 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον Σεμέδο. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας πως η Βιγιαρεάλ είναι αυτή που βρίσκεται σε δυσχερή θέση και φυσικά έχοντας τον παίκτη στο πλευρό του (μέρα με τη μέρα όμως, μειώνεται και ο δικός του… φανατισμός), δεν κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει. Δεν βελτιώνει την προσφορά που έχει καταθέσει και απλούστατα αναμένει να έρθει... η Βιγιαρεάλ πάνω του, γνωρίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή στα γραφεία του ισπανικού συλλόγου άλλη πρόταση πλην των "ερυθρόλευκων" δεν υπάρχει.

"Πάγος" λοιπόν στις συζητήσεις, στάση αναμονής από πλευράς του Ολυμπιακού, παιχνίδι τακτικής. Λογικό απολύτως, το θέμα βέβαια είναι πως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, η "επικράτηση" δεν είναι εγγυημένη. Ίσα ίσα…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σκρτελ και ποιος Σεμέδο; Μεταγραφή-έκπληξη στο λιμάνι - "Χτυπάει" στόπερ με απίστευτα λεφτά!