Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άμπελ Φερέιρα: Τον δικό του νόμο στον Δικέφαλο έχει επιβάλλει ο Πορτογάλος προπονητής
| 2019-07-28 11:55:00

"Τελειώνει" το "παιδί" του Λουτσέσκου ο Άμπελ Φερέιρα - Τον γουστάρει και ο Σαββίδης - Ρίσκο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" το "παιδί" του Λουτσέσκου ο Άμπελ Φερέιρα - Τον γουστάρει και ο Σαββίδης - Ρίσκο!

Πέρσι έβγαλε μάτια με 7 γκολ.
 

ΠΑΟΚ - Άμπελ Φερέιρα: Τον δικό του νόμο στον Δικέφαλο έχει επιβάλλει ο Πορτογάλος προπονητής, που δεν δείχνει να χαμπαριάζει από τίποτα.

Για αυτό και δεν κοιτάζει ποιος έχει έρθει στην ομάδα και από ποιον, ούτε αν υπάρχουν συμπάθειες προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο 22χρονος εξτρέμ διένυσε πέρσι εκπληκτική σεζόν στην Ολλανδία με τη Φορτούνα Σιτάρντ, με τη φανέλα της οποίας είχε 24 παιχνίδια και 7 γκολ συν 8 ασίστ στο πρωτάθλημα (στο Κύπελλο σε 3 συμμετοχές είχε 1 γκολ και 2 ασίστ). Η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν να του δώσει φέτος την ευκαιρία που δεν είχε πέρσι στον Δικέφαλο, καθώς μετά από απόφαση του Ρουμάνου προπονητή είχε δοθεί τότε δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στην περίπτωση του Λάμπρου φαίνεται ότι πιστεύει πολύ και η διοίκηση της ομάδας, παρόλα αυτά ο Άμπελ Φερέιρα δεν έχει ακόμα πειστεί για την αναγκαιότητα της παραμονής του στο ρόστερ. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι την τελευταία στιγμή αποφάσισε να τον εντάξει στο ρόστερ που ταξίδεψε στην Ολλανδία, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στον ΠΑΟΚ.

Η Ανόρθωση θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να τον προσθέσει με τη μορφή δανεισμού στο ρόστερ της, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν ο Λάμπρου δεν συνεχίσει στον Δικέφαλο, προτιμάει να παίξει ξανά στην Ολλανδία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags