Φιορίν Ντουρμισάι – Ολυμπιακός: Τη λίστα για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και στις επιλογές του υπήρχε και μία έκπληξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 29 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, τόσο για την αναμέτρηση της Κωσταντινούπολης όσο και για αυτή του «Γ. Καραϊσκάκης» και προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τα ματς κόντρα στην Πλζεν. Αποφάσισε να έχει στη διάθεσή του τον Μπόμπι Αλέν, τον οποίο πήρε στη θέση του Τζολάκη, τον Παπέ Αμπού Σισέ αντί του Ουσεϊνού Μπα και τον Χιλάλ Σουντανί στη θέση του Φιορίν Ντουρμισάι!

Και αν οι δύο πρώτες χαρακτηρίζονται αναμενόμενες, αφού ο Γάλλος πορτιέρε αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες για αναπληρωματικός του Σα και ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι πλέον στο 90% από πλευράς ετοιμότητας μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έκπληξη προκάλεσε η απόφαση για τον Ντουρμισάι.



Ο Έλληνας φορ παρότι είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά στην προετοιμασία και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν με την Πλζεν δεν έπαιξε λεπτό και προτιμήθηκε στη θέση του ο Ελ Αραμπί, παρότι ήταν φανερά ανέτοιμος. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου προφανώς και βλέπει την κατάσταση να... ζορίζει η επιλογή του Μαρτίνς να τον «κόψει» από την ευρωπαϊκή λίστα, αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα και για τη συνέχεια. Ο Στουντανί άλλωστε δεν είναι κλασικός φορ, είναι περισσότερο και δεύτερος επιθετικός, οπότε ο κόουτς των Πειραιωτών αποφάσισε να έχει μόνο τους Γκερέορ και Ελ Αραμπί για την θέση «9».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα, φούντωσε πάλι τα σενάρια που θέλουν τον Ντουρμισάι να φεύγει με τη μορφή δανεισμού από το Λιμάνι, παρότι αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες, ενώ εδώ και μέρες ακούγεται πως όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές του να απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό προς τα τέλη Αυγούστου. Άλλωστε, ο Αιγύπτιος φορ είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μαρτίνς και σίγουρα θα τον ήθελε και φέτος στο ρόστερ.

Τέλος, όσον αφορά τις αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση με μορφή δανεισμού και του Μπρούνο, που αποκτήθηκε φέτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροροφορία-βόμβα για Ολυμπιακό! "Χρυσάφι" για τον παικτάρα - Αγωνία στο Λιμάνι