Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος - Μπασακσεχίρ: Τρελή "καραμπόλα" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για μεταγραφή Έλληνα άσου – Έμπλεξαν και τον Παναθηναϊκό!
| 2019-08-03 21:51:00

Απίθανη "καραμπόλα" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για μεταγραφή Έλληνα άσου – Έμπλεξαν και τον Παναθηναϊκό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανη "καραμπόλα" ΑΕΚ και Ολυμπιακού για μεταγραφή Έλληνα άσου – Έμπλεξαν και τον Παναθηναϊκό!

Τρελά σενάρια! Πώς συνδέονται οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας;

Πέτρος Μάνταλος - Μπασακσεχίρ: Τελικά, είναι να μην γραφτεί κάτι. Αμέσως… ξεχειλώνεται. Πριν δύο μέρες, κυκλοφόρησε το (παντελώς αβάσιμο και ανυπόστατο) σενάριο περί ενδιαφέροντος της Μπασακσεχίρ (εκτός από αυτό της Γαλατασαράι) για τον Τάσο Χατζηγιοβάννη.  Σε μια δηλαδή θέση που οι περυσινοί δευτεραθλητές Τουρκίας όχι απλώς είναι πλήρεις, αλλά… υπερπλήρεις, με  ποδοσφαιριστές διαμετρήματος Βίσκα, Ελία, Ρομπίνιο, θα έμπαιναν στη διαδικασία να κάνουν κίνηση για έναν φέρελπι Ελληνα εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει καν πατήσει στην Εθνική ομάδα.

Αυτό όμως προφανώς ήταν το πρώτο σκέλος της σεναριολογίας που εμπλέκει την «Μπασάκ» σε αυτή τη διαδικασία, αφού από χτες άρχισαν οι πρώτες αναφορές που θέλουν τους «πορτοκαλί»  να εξετάζουν την περίπτωση του… Πέτρου Μάνταλου! Βάσει του συστήματος που επιλέγει ο νέος τεχνικός της επερχόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Οκάν Μπουρούκ, το… εύκαμπτο 4-2-3-1 (που συχνά μετατρέπεται σε 4-4-2), να παρατάσσει την ομάδα του, ο Μάνταλος θα μπορούσε να απασχολεί σε τρεις θέσεις.

Είτε σε αυτήν του εξτρέμ, που τα δεδομένα τα είπαμε, αφού η «Μπασάκ» στα άκρα έχει τουλάχιστον πέντε επιλογές ενδεκάδας για να χρησιμοποιεί (και ενδεκάδας, κορυφαίου επιπέδου), είτε αυτή στο κέντρο, στο «οκτώ», όπου εκεί και αν υπάρχει υπερπληθώρα λύσεων – χώρια του ότι ο συγκεκριμένος ρόλος και θέση δεν είναι ο καλύτερος και για τον ίδιο τον Ελληνα διεθνή – είτε για το «δέκα», σε ελεύθερο δηλαδή ρόλο πίσω από τον επιθετικό. 

Εκεί, η Μπασακσεχίρ έχει τον Μοσορό, ο οποίος και είναι ο βασικός και μετά το… χάος. Η προσπάθεια του κόουτς Μπουρούκ είναι είτε να προωθήσει σε πιο επιτελικό ρόλο τον Καχβετσί είτε, μετατρέποντας σε φάση επίθεσης το σύστημα της ομάδας του σε 4-4-2, να χρησιμοποιεί το καλοκαιρινό μεταγραφικό της απόκτημα, τον Νορβηγό διεθνή Γκούλμπραντσεν σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού. 

Κοινώς, για να μην υπάρχουν και παρανοήσεις. Ούτε η Μπασακσεχίρ ενδιαφέρεται για τον Μάνταλο, ούτε και υπάρχουν και οι ρεαλιστικές προϋποθέσεις (οικονομικές, αγωνιστικές) που θα έκαναν τους δευτεραθλητές Τουρκίας έστω να εξετάσουν την περίπτωση του αρχηγού της ΑΕΚ. Οπότε, πάμε παρακάτω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ρίχνει νέα "βόμβα" ο Μαρινάκης - Θα τρελαθούν στο Γ. Καραϊσκάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags