Ολυμπιακός: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον Πειραιά μετά τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

Οι Ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στα ευρωπαϊκά ματς που έδωσαν και έβγαλαν μια εξαιρετική εικόνα ομάδας, που φυσικά πιστώνεται στο μεγαλύτερο μέρος της στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να "κερδίσει" τους παίκτες του και να φτιάξει ένα σύνολο που όλοι θα παίζουν για όλους και θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αν χρειαστεί. Όπως έγινε και στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, όπου ο Γκερέρο δεν μπόρεσε να παίξει και ο Ελ Αραμπί βρήκε θέση στο βασικό σχήμα, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στο πρωτάθλημα, μέχρι να έρθει η ώρα των ομίλων του Champions League, με τον Μαρτίνς να "τσεκάρει" το ρόστερ του για να δει τι χρειάζεται και τι όχι.

Μια περίπτωση που εξετάζει ο Πορτογάλος κόουτς είναι αυτή του Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα, αλλά δύσκολα φαίνεται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ειδικά αν αποκτηθεί παίκτης που θα μπορεί να αγωνίζεται και στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου είναι stand by και περιμένει την απόφαση για το μέλλον του. Το σίγουρο είναι ότι για τον 22χρονο άσο "παραμονεύουν" 4-5 ομάδες της Superleague, αν τελικά αποφασιστεί να παραχωρηθεί δανεικός.

Πάντως, αν ζητηθεί από τον "Ντούρμι" να φύγει με δανεισμό, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει για ομάδα του εξωτερικού και όχι για σύλλογο στην Ελλάδα. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν πάρει τις αποφάσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον παίκτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη μεταγραφή για Ολυμπιακό - Φέρνει πιτσιρικά 20 ετών - Εισήγηση Καρεμπέ - Τον ξέρεις;