Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φωτιές" με top όνομα - "Πέσιμο" Μαρτίνς - Στην Ελλάδα ο μάνατζερ
| 2019-10-26 10:44:00

"Φωτιές" στο λιμάνι με top όνομα - "Πέσιμο" Μαρτίνς - Στην Ελλάδα ο μάνατζερ - "Χαμός" πριν την ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Φωτιές" στο λιμάνι με top όνομα - "Πέσιμο" Μαρτίνς - Στην Ελλάδα ο μάνατζερ - "Χαμός" πριν την ΑΕΚ!

Τι συνέβη στο Ρέντη. Όλοι... πάνω του. Έδωσε δικαιώματα;

Ολυμπιακός: Χθες μόλις, σε ρεπορτάζ του sportdog σχετικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο, επισημαίναμε πως η κακή του εικόνα στο ματς με την Μπάγερν (αποκορύφωμα μια συνολικά πτωτικής πορείας) δεν είναι κάτι που ανησυχεί τους Πειραιώτες.

Και σίγουρα όχι τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και πήρε προσωπικά πάνω του το ρίσκο με την απόκτησή του, αλλά και είναι και αυτός που χειρίζεται καθημερινά τον συμπατριώτη του. Και ήταν κι αυτός που δεν ανησύχησε ούτε στο ελάχιστο από την αγωνιστική πτώση του διεθνούς στόπερ.

Σημερινό δημοσίευμα, επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του "σκύλου", αφού κάνει λόγο για τετ-α-τετ των δύο Πορτογάλων (δεν είναι είδηση, καθημερινή η επαφή τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ωστόσο αποκτά μια ιδιαίτερη χροιά εξαιτίας του timing αλλά και του τόπου που έγινε, αφού πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη) σύμφωνα με το οποίο ο κόουτς φρόντισε να τονώσει το ηθικό του παίκτη, επισημαίνοντας του φυσικά τα λάθη του στο ματς με την Μπάγερν, αλλά και διατρανώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητές του.

Ενδεικτικό της προσοχής που όλος ο Ολυμπιακός αποδίδει στη διαχείριση του Ρούμπεν Σεμέδο (κάτι που τονίσαμε επισταμένως στο χθεσινό μας ρεπορτάζ) είναι και η παρουσία, αυτές τις μέρες (από την Τρίτη) στην Αθήνα του ατζέντη του Πορτογάλου ατζέντη του παίκτη, του Ουλίσες Σάντος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ήρθε να... τσεκάρει την κατάσταση, να δει τον πελάτη του, να περάσει χρόνο μαζί του και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (που δεν υπάρχει) να το συζητήσει και να το διευθετήσει.

Δείγμα μόνο της αρμονικής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων γύρω από το μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και πως άπαντες έχουν κάνει focus στο οτιδήποτε μπορεί να "χαλάσει" τον... ευμετάβλητο ψυχισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως μέχρι στιγμής είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πως όλη η δουλειά, όλων όσων περιστρέφονται (επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά) γύρω του, είναι αποτελεσματική, αφού πρώτος είναι αυτός που δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα.

Και η αγωνιστική πτώση, όπως επισημάναμε και χθες, είναι το λιγότερο που ανησυχεί την ομάδα, τον προπονητή και τον μάνατζέρ του, αφού αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και κάτι που ξεπερνιέται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασταμάτητος Μαρινάκης! Νέο "ντου" στα ΜΜΕ - Αγοράζει πασίγνωστο site - Απόλυτος κυρίαρχος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags