Facebook Pixel Σε... τρία ταμπλό ο Παναθηναϊκός
| 2011-10-02 20:33:00

Σε... τρία ταμπλό ο Παναθηναϊκός

Σε... τρία ταμπλό ο Παναθηναϊκός

Η πλευρά Βαρδινογιάννη περιμένει την υπογραφή του Πρίγκιπα Σουλτάν για να προχωρήσει η διαπραγμάτευση την ώρα που στην Γενική Συνέλευση δεν θα περάσει η πρόταση Βγενόπουλου λόγω απαρτίας. Αποφασίζει το Δ.Σ για την Arboris Capital.

Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας να βγάζει προς τα έξω σιγουριά για την ολοκλήρωση του deal με τον Πρίγκιπα Σουλτάν και τον Τζίγγερ, ωστόσο, η πλευρά Βαρδινογιάννη περιμένει την υπογραφή του Σαουδάραβα στο προσχέδιο της πρότασης για να μπουν οι συζητήσεις σε μια πιο λεπτομερή βάση. Βέβαια, ο μεγαλομέτοχος είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για κάτι σοβαρό, βλέποντας τα βήματα από τον υποψήφιο επενδυτή να γίνονται με σοβαρότητα που δεν υπήρχε στην αρχή του θέματος. Από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι πολύ κρίσιμη για την όλη ιστορία.

«Κολλάει» του Βγενόπουλου

Από κει και πέρα, η Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν κανονικά. Εξάλλου χρειάζεται μόλις απαρτία 20%. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει, είναι να παρθεί απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει προτείνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Τζίγγερ, βλέποντας ότι δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τον «Βγενό» στον όρο της ΓΗΠΕΛ και πως ο «mr. Mig» δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην πρόταση του, δεν θα εκπροσωπηθεί από κανέναν στην Γενική Συνέλευση, άρα δεν πρόκειται να έχουμε απαρτία 67% που χρειάζεται για τις σημαντικές αποφάσεις σαν και αυτή.

Έκτακτο Δ.Σ για Arboris Capital

Παράλληλα, και όσον αφορά την πρόταση ενδιαφέροντος από την Arboris Capital, αυτή θα συζητηθεί σε διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Αρκετοί από τους μετόχους την θεωρούν πιο σοβαρή επιλογή από τον Πρίγκιπα του Τσάκα και αναμένεται να ανάψουν το... πράσινο φως για να προχωρήσει το πλάνο που παρουσίασε ο Γιώργος Γεωργίου.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags