Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Την ατάκα την αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις ως προπονητής της Τότεναμ στα αγγλικά media.

Την απεύθυνε σε μια από τις πρώτες του προπονήσεις στην Τότεναμ έχοντας "στόχο" τον Ντέλε Άλι. Ο "εκλεκτός" λοιπόν θέλοντας να... τσιτώσει με το καλημέρα της θητείας του στο Λονδίνο τον διεθνή Άγγλο μέσο, ο οποίος ομολογουμένως δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό εξαιρετικό του εαυτού, του είπε χαρακτηριστικά: "Είσαι ο αληθινός Ντέλε ή ο αδελφός του;" με τον Άλι να απαντά: "Είμαι ο Ντέλε Άλι". Και ο Μουρίνιο του είπε: "Τότε παίξε σαν τον Ντέλε".

Τι επίδραση θα έχει το συγκεκριμένο"τσίτωμα" (και η ακόλουθη δημοσιοποίησή του) στον Άλι, είναι κάτι που μένει να διαπιστωθεί. Αυτό που πάντως είναι σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Δώνης μπορεί να ζητήσει καταβολή... πνευματικών δικαιωμάτων από τον Μουρίνιο, αφού αυτός πρώτος έχει χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια ατάκα!

Δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην οποία την απεύθυνε, είναι όμως βασικότατος και όταν το ξεκίνημα της σεζόν τον βρήκε (τουλάχιστον) σε κακή κατάσταση, ο Έλληνας τεχνικός του απευθύνθηκε χρησιμοποιώντας ακριβώς αυτήν την ατάκα! Τον ρώτησε δηλαδή αν αυτός που βλέπει φέτος στο γήπεδο είναι ο ίδιος ή ο αδερφός του!

Η απόκριση του εν λόγω ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν είναι γνωστή -άλλωστε ούτε και ο Γιώργος Δώνης ακολουθήσε την τακτική Μουρίνιο, επιλέγοντας να μη δημοσιοποιήσει την ατάκα που χρησιμοποίησε- ωστόσο δεδομένα, αυτή η προσέγγιση του "τρένου" έπιασε τόπο. 

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού (όπως και όλη ομάδα επίσης) στα τελευταία ματς έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του θυμίζοντας τον... εαυτό του και όχι τον αδερφό του δικαιώνοντας έτσι και τη συγκεκριμένη ατάκα του προπονητή του.

Για να δούμε αν το ίδιο θα μπορεί να πει σε λίγο καιρό και ο Ζοσέ Μουρίνιο που την "κόπιαρε" εν αγνοία του φυσικά για να... κεντρίσει τον δικό του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήρθε... αγριεμένος ο Ρόκα - Αυτόν "τελειώνει" από τον ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα - "Γλεντάει" Νταμπίζα!