Ζοσέ Μουρίνιο - Ολυμπιακός: Πίστωση χρόνου ώστε να αναπτύξει τις ιδέες του στην Τότεναμ ζήτησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης τόνισε πως η ομάδα του θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως μόλις «φτιάξει» την ομάδα όπως θέλει θα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ έβαλε «φρένο» στις φήμες για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό:

Για το ότι επιστρέφει στο Champions League: «Αγαπώ την διοργάνωση όπως όλοι στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν. Έχουμε δύο παιχνίδια για να προκριθούμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά».



Για την πρώτη θέση του ομίλου: «Πρέπει να προκριθούμε πρώτα, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δώστε μου χρόνο να αναπτύξω τις ιδέες μου και δεν θα έχουμε πρόβλημα να παίξουμε εναντίον οποιασδήποτε ομάδας στην Ευρώπη. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας: «Αν κερδίσουμε στο πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας είναι πολύ σημαντικό. Το γήπεδό μας είναι το καλύτερο στον κόσμο και έχουμε εκπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε».

Για το ότι ο Ζλάταν είναι ελεύθερος: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση... Δεν θα ήταν λογικό ν' ασχοληθώ με τον Ζλάταν από τη στιγμή που έχω τον καλύτερο επιθετικό στην Αγγλία και είναι στο ρόστερ μας ο Χάρι Κέιν».