Έξω φρενών ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με τον επίτιμο πρόεδρο των Πειραιωτών να καταφέρεται με «σκληρές» εκφράσεις κατά του Δικεφάλου, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ από το «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι οι παίκτες του χτυπούσαν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού και έκαναν συνεχώς καθυστερήσεις.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στους τίτλους που έχει κατακτήσει σε ολόκληρη την καριέρα του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Τι να μου πει το ΠΑΟΚάκι»!

Από τα «βέλη» του Σάββα Θεοδωρίδη δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της ΕΠΟ, αλλά και αυτοί της ΚΕΔ, κάνοντας ειδική μνεία στους Βίτορ Περέιρα και τον Σταύρο Τριτσώνη.

"Τι να μου πει το ΠΑΟΚάκι που έχει τρεις τίτλους σε 90 χρόνια, όσα δηλαδή ο Άρης. Ήρθαν σήμερα για να βαράνε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που κρατήθηκε με όλα αυτά τα αίσχη του Ισπανού διαιτητή. Πρέπει να πάρετε θέση κύριε Υπουργέ. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Δεν έχω δει χειρότερη ομάδα σαν τη φετινή του ΠΑΟΚ να έρχεται στο γήπεδό μας και να αγωνίζεται. Ήταν νεκρός απόψε ο ΠΑΟΚ", τόνισε μεταξύ άλλων ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους μας που ανεχθήκανε τον διαιτητή αυτόνα τον οποίο τον όρισε ο Περέιρα μαζί με όλο αυτό το σκυλολόι που είναι μέσα στην ΕΠΟ. Εγώ δε θα σταματήσω από δω και μπρος πουθενά. Από μήνυση σε μήνυση, ξεφτιλίσανε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Κοντονής από την αρχή τότε, ο νεκροθάφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα είχαμε και τον Σιδηρόπουλο που μας τον έβαλε σε τελικό κυπέλλου ο Κοντονής, με την ΑΕΚ και έγιναν και εγώ δεν ξέρω τι.

Κύριε υπουργέ, που φωνάξατε τον Ολυμπιακό. Εγώ σας μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης, υπηρέτης και στρατιώτης του Ολυμπιακού. Αυτά τα τεχνάσματα για να στέλνετε και να φοβάται ο κόσμος να εκφράσει την γνώμη του σε όλο αυτό το σκυλολόι της διαιτησίας που έχουν μαζέψει εδώ. Είναι σίγουρο ότι είναι ο κύριος Περέιρα από πίσω, διότι υποτίθεται ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αναβαθμισμένο και για να είναι αναβαθμισμένο πάει να πει ότι έχει και καλούς διαιτητάς. Ας τον έχουν για την Ισπανία αυτόνα. Είναι ο χειρότερος διαιτητής.

Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ νεκρό, μιλάμε είναι η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει από το Καραϊσκάκη, ποτέ. Όλο άμυνα, να καθυστερούνε, να βαράνε, βεβαίως με την εύνοια του διαιτητού. Δεν σταματήσανε.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, σας ευχαριστώ, δώσατε μεγάλα μαθήματα σήμερα. Όλο το συμβούλιο της ΕΠΟ από δω και μπρος θα τρέμετε. Όχι για τίποτα άλλο, για τις κριτικές που θα γίνονται σε σας. Αυτό να το ξέρετε. Αν δε φύγετε όλοι από κει μέσα, Τριτσώνιδες, όλοι αυτοί που σπατάλατε τα λεφτά του ελληνικού λαού με παχυλούς μισθούς, παντού, ανεξέλεγκτα, σας είπα και κανένας δε μίλησε. Όταν ήμουν με τον Ρουμενίγκε και προχθές με τον πρόεδρο της Τότεναμ, τους είπα την τιμή, πόσο πέρνουν εκεί το VAR, μου είπαν τρία εκατομμύρια και εμάς μας κόστισε 15. Αυτό το τόνισα και στην προηγούμενη εκπομπή μου (!!), αλλά κανένας δεν άκουσε. Η ΕΠΟ χρωστάει δεξιά και αριστερά. Όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα, είναι όλοι μιλημένοι.

Εμένανε να με αφήσουν μακριά, γιατί εγώ έχω τεράστια ιστορία. Τα έχω στείλει ήδη στην δικαιοσύνη. Κανείς δεν είναι ικανός να μαζέψει τέτοια χαρτιά ευπρέπειας και θαυμασμού, και συγχαρητήρια. Στη ζωή μου έχω πάρει τίτλους, σύνολο 45. Τι να κάνει το ΠΑΟΚάκι, είναι να γελάμε κιόλας. Έχει πάρει τρία πρωταθλήματα σε 90 χρόνια. Τους έβλεπα και τους λυπόμουν σήμερα. Έχουν πιάσει όλα τα πόστα, κανένας δε μιλάει και το επαναλαμβάνω, κύριε υπουργέ  είχα πει και στον Κοντονή και στον Βασιλειάδη τέσσερις μήνες πριν ότι θα φύγετε. Έτσι ακριβώς. Σας παρακαλώ, μην αργείτε είναι πάρα πολύ λεπτό το θέμα και θα σας πω γιατί. Αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα, ποιος είναι ο καλύτερος. Τρία πρωταθλήματα έχει πάρει και ο Άρης
".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ΕΔΩ