Facebook Pixel Χάνεται ο έλεγχος στη Ρωσία...
| 2011-10-04 23:47:00

Χάνεται ο έλεγχος στη Ρωσία...

Χάνεται ο έλεγχος στη Ρωσία...

Το περασμένο Σάββατο (1/10) ο Αντρέι Ουριόπινα, οπαδός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχασε τη ζωή του με τις αστυνομικές αρχές να αποκρύπτουν το γεγονός φοβούμενες τα χειρότερα!

Η αστυνομία... φιλοτιμήθηκε να ανακοινώσει σήμερα (4/10) τον θάνατο του 18χρονου οπαδού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του, δεχόμενος δύο μαχαιριές, από τις οποίες η μία βρήκε την καρδιά του, ενώ ακόμη ένας νεαρός διακομίσθηκε με μαχαιριές στο νοσοκομείο...

Έχουν συλληφθεί ήδη τρεις ύποπτοι για την δολοφονιά του νεαρού, ενώ ο βασικός ύποπτος είναι από το Αζερμπαϊτζάν (όλοι από τον Βόρειο Καύκασο) και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες για νέα επεισόδια, με φόρουμ οπαδών να καλούν τους Ρώσους σε αντίποινα κατά των «Καυκασίων».

Η σιγή της αστυνομίας, η οποία τονίζει ότι ο καυγάς ήταν αποτέλεσμα προσωπικών διαφορών και όχι εθνικιστικών, έχει κάνει χειρότερα τα πράγματα και όπως όλα δείχνουν οι συμπλοκές θα είναι αναπόφευκτες...

Σήμερα τελέστηκε η κηδεία του Ουριόπινα, με τους ειδικούς να προβλέπουν «νέο κύμα εθνικιστικής βίας»... (Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν γίνει παρόμοιου τύπου επεισόδια, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός οπαδού της Σπαρτάκ Μόσχας, ενός Κιργιστανού και ενός Νταγκεστανού).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags