Facebook Pixel Θέλει Μασούρα και Καμαρά ο Άρης από Ολυμπιακό!
| 2019-12-29 17:00:00

Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη - Νέος δανεισμός-φωτιά - Θα γίνει χαμός στη Superleague!

του Παναγιώτη Νικολάου
Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη - Νέος δανεισμός-φωτιά - Θα γίνει χαμός στη Superleague!

Ποιες κορυφαίες ομάδες εμπλέκονται; Κάτι μυριστήκαμε...

Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση με τον απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι, ενός παίκτη που έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία παραχωρήθηκε ως δανεικός στη βελγική Μπέβερεν.

Ωστόσο, στην «πιάτσα»  των ατζέντηδων ακούγεται πολύ έντονα πως οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό.

Η σύνδεση του ονόματος του Φελίπε Μπρούνο με τον Άρη δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, αν και ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου (θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο) ίσως «φρενάρει» ενδεχόμενη κίνηση των Κιτρινόμαυρων για την να τον αποκτήσουν.

Εκτός του Μπρούνο, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις δύο ταλαντούχων παικτών που ανήκουν επίσης στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μασούρα και Φοντέ Καμαρά, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ κάνει το… αγροτικό του στον Πανιώνιο, ενώ ο Γάλλος αριστερός μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και παρέμεινε δανεικός στην Αζαξιό ώστε να "ψηθεί".

Αμφότεροι αποτελούν σημαντικά πρότζεκτ των Πειραιωτών για το μέλλον, αρέσουν όμως και στους Θεσσαλονικείς, που ψάχνουν άμεσες λύσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, πάντως, οι άνθρωποι του Άρη μάλλον θα προτιμούσαν τον Καμαρά, αφού η ομάδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια καλή λύση στα αριστερά της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Καρβάλιο και Αγγλία; Να τι "ψήνει" ο Ολυμπιακός με Premier League - Deal 8+ εκατ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags