Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τοποθέτηση Αυγενάκη στη Βουλή για τη νέα Τούμπα
| 2020-01-13 19:58:00

Στη Βουλή το θέμα της Νέας Τούμπας! Τοποθέτηση Αυγενάκη, εγκρίνει και ο Μητσοτάκης

Sportdog Team
Στη Βουλή το θέμα της Νέας Τούμπας! Τοποθέτηση Αυγενάκη, εγκρίνει και ο Μητσοτάκης

Δρομολογείται το ζήτημα που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Το νερό στο αυλάκι έχει μπει όσον αφορά το θέμα της Νέας Τούμπας. Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την έδρα του ΠΑΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής, κάνοντας λόγο για μετακόμιση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Δρομολογούμε τις διαδικασίες για την μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του νέου του γηπέδου στην Τούμπα. Ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, πράττουμε τα δέοντα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις και να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βρισκόμαστε σε συντονισμό με την διοίκηση του Καυτανζογλείου, η οποία αναμένει να συνεργαστεί και να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να υλοποιηθούν οι εργασίες του νέου γηπέδου. Ασφαλώς θα είμαστε αρωγοί και θα διευκολύνουμε στα θέματα των αδειοδοτήσεων και όπου αλλού χρειαστεί.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στο έπακρο όλες τις ομάδες, ώστε να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα και να διαθέσουν δικά τους σύγχρονα αλλά και ασφαλή γήπεδα ποδοσφαίρου. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει για ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη που θα αναβαθμίσει το δικό του στάτους αλλά και της ευρύτερης περιοχής» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags