Ολυμπιακός: Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στη Nova πριν την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης και έκανε λόγο για "κυνήγι" κατά του Ολυμπιακού εξαιτίας της τιμωρίας έδρας, ποινή που εξέτισαν οι Πειραιώτες.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως έχει κάνει τρεις μηνύσεις και δήλωσε πως θα φτάσει μέχρι το CAS, στη Ζυρίχη, αν χρειαστεί.
Παράλληλα ο Σάββας Θεοδωρίδης πέταξε "καρφί" για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης δηλώνοντας χαρακτηριστικά "όποιες ομάδες δεν επιτρέπεται να παίζουν στην κατηγορία, να μην παίζουν".
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
"Έχω κάνει τρεις μηνύσεις και θα φτάσω μέχρι την Ζυρίχη εάν χρειαστεί. Ξέρουν πολύ καλά αυτοί που πρέπει το τι εννοώ. Μετά από 2 μήνες μας ανοίξαν το γήπεδο. Να σταματήσει το κυνήγι κατά του Ολυμπιακού γιατί θα ξυπνήσει και θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και όποιες ομάδες δεν επιτρέπεται να παίζουν στην κατηγορία να μην παίζουν".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο