ΠΑΟΚ: Πρώτα ήταν πρόβλημα στο γόνατο. Συντηρητική αγωγή, επιστροφή, υποτροπή. Μάζεψε νερό το γόνατο, η διαρροή. Μέχρι και για παρακέντιση έγινε λόγος. Τελικά, διαπιστώθηκε θέμα στον οπίσθιο μηριαίο. Τη μέρα μάλιστα που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Χοσέ Κρέσπο ταξίδευε στην Ισπανία προκειμένου να «πάρει μια δεύτερη γνώμη» από δικό του γιατρό, την ίδια μέρα ενημερωθήκαμε – μέσω ποσταρίσματος του ίδιου του στόπερ του ΠΑΟΚ – πως όχι μόνο δεν πήρε μια «δεύτερη γνώμη», αλλά υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Εξ αρχής, η διάγνωση και το χρονικό περιθώριο της αποθεραπείας δεν ήταν αισιόδοξο. Στον ΠΑΟΚ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή, αφού κάτι τέτοιο τους είχε μεταφερθεί από τον θεράποντα ιατρό του Κρέσπο, πως η σεζόν μετά τη συγκεκριμένη επέμβαση, τελείωσε. Παρά ταύτα, αυτό που διαρρέονταν ήταν πως θα λείψει «1-1,5 μήνα». Τελικά, σήμερα, πάλι από την Ισπανία και πάλι από τον γιατρό που έκανε την επέμβαση στον Κρέσπο, δημοσιοποιείται αυτό που άπαντες γνώριζαν από την πρώτη στιγμή, αλλά κανείς – άγνωστο γιατί – δεν παραδέχονταν.

Ο Κρέσπο θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες και προφανώς η σεζόν του για φέτος ολοκληρώθηκε. Όπως φαίνεται, αυτή η ιστορία έχει πολλά ερωτηματικά, πολλά θολά σημεία. Δεν είναι η μόνη τον τελευταίο χρόνο που εμπλέκει, εμμέσως ή αμέσως, το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ (κάτι που άλλωστε αναδείξαμε στον sportdog σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας), είναι όμως σίγουρα η πλέον χαρακτηριστική της προβληματικής κατάστασης που υπάρχει ακριβώς στον συγκεκριμένο τομέα.

Κατάσταση που γίνεται προσπάθεια να επικαλυφθεί επικοινωνιακά, πρακτική όμως που στο τέλος της ημέρας, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στην περίπτωση της υπόθεσης του Κρέσπο, μάλλον κάνει χειρότερα τα πράγματα, αντί να συμβάλλει στην καταπολέμηση ενός προφανώς υπαρκτού προβλήματος και μιας περίεργης – τουλάχιστον – κατάστασης στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα πληροφορία: Αυτόν εξετάζει ΤΩΡΑ ο ΠΑΟΚ για στόπερ - Έχει να παίξει μπάλα έναν χρόνο!