Εχει ομολογουμένως ενδιαφέρον. Ο τρόπος που ανακυκλώνονται σενάρια και ονόματα και από τη μια παρουσιάζονται ως μεγάλοι στόχοι και από την άλλη «καίγονται». Κάπως έτσι, το περασμένο καλοκαίρι, είχε εμφανιστεί ενδιαφέρον (ζωηρό μάλιστα…) και σοβαρή προσπάθεια εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου να επαναφέρει στον Παναθηναϊκό τον Κάρλος Ζέκα.

Το αστείο του πράγματος αποδείχτηκε αφενός με τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Κοπεγχάγης στο άκουσμα της τότε είδησης όσο και με την προ λίγων μηνών επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς μέσου στην πρωταθλήτρια Δανίας με συμβόλαιο που τον τοποθετεί στην κορυφή των καλύτερα αμειβομένων στη σκανδιναβική χώρα και διπλάσιο από το μεγαλύτερο αυτήν τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Πριν μερικές εβδομάδες τέθηκε θέμα επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες. Παρουσιάστηκε ως ελεύθερος, παρουσιάστηκε ως θετικός να επιστρέψει και διατεθειμένος να συζητήσει σε χαμηλότερες απολαβές από τις τρέχουσες του. Από την πρώτη στιγμή, το sportdog είχε ενημερώσει πως ούτε ελεύθερος είναι ο Αργεντινός από τη Μονάρκας Μορέλια ούτε και είναι εφικτό να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με τον Παναθηναϊκό (αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους) με δεδομένο ότι ο Βιγιαφάνιες δεν θα συζητήσει με οτιδήποτε λιγότερο από 800.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν διατίθεται από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, σιγά σιγά, η συγκεκριμένη προοπτική «καίγεται» όπως… αναδείχθηκε (πάλι καλά).

Και παραμένει σταθερά στην επικαιρότητα, ειδικά από τη στιγμή που το στάτους τους Φεντερίκο Μακέντα είναι άγνωστο εν όψει της νέας σεζόν, ο Μάρκους Μπεργκ. «Σιγουράκι» ο Σουηδός για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καταγεγραμμένα τα πάντα αναφορικά με την περίπτωση του και την πιθανότητα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, δεδομένος ο ανοιχτός δίαυλος του με τον Γιάννη Αλαφούζο, καμία όμως εξέλιξη δεν υπάρχει (και δεν προβλέπεται να υπάρξει) πριν και τα τελικά του  Euro, όπου λογικά θα συμμετάσχει ο φορ της Κράσνονταρ. Μέχρι τότε, το όνομα του θα παίζει οποτεδήποτε υπάρχει ανάγκη, καλύπτοντας επικοινωνιακά τους λογιών λογιών «Ζέκα» και «Βιγιαφάνιες»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" από Αλαφούζο σε Μαρινάκη - Μελισσανίδη! Πήρε τον παικταρά μέσα από τα χέρια τους