Facebook Pixel Έξι σελίδες η μήνυση στον Βγενόπουλο! (ΦΩΤΟ)
| 2011-10-12 20:21:00

Έξι σελίδες η μήνυση στον Βγενόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Έξι σελίδες η μήνυση στον Βγενόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του Mr Mig για το θέμα της Παιανίας. Δείτε σε φωτογραφίες το περιεχόμενο της  και διαβάστε τι δήλωσε ο «καπετάνιος»!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου στην οποία πρότεινε τη δική του λύση για τον Παναθηναϊκό, είχε πει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε την έκταση στην οποία χτίστηκε το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, δωρεάν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αυτό δεν άρεσε στον τότε πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος πήγε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε μήνυση κατά του Μr Mig για συκοφαντική δυσφήμηση! Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απαντώντας κάποια στιγμή στον Βγενόπουλο, είχε πει ότι θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη...

«Δεν έχει όρια η λασπολογία»

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τοποθετήθηκε για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση λέγοντας: «Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας· απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία».

Για να προσθέσει: «Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags