Facebook Pixel Αποκάλυψη για την Παιανία!
| 2011-10-12 21:20:00

Αποκάλυψη για την Παιανία!

Αποκάλυψη για την Παιανία!

Ο Καπετάνιος λέει ότι το έχτισε μόνος του, ο Βγενόπουλος ότι πήραν την έκταση από τη ΓΓΑ. Το Sportdog δεν θα κάνει τον δικαστή στις μηνύσεις τους. Φέρνει στο φως όμως, ένα δημοσίευμα που έχει σημασία...

«Υπάρχει η αναγγελία από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό. Διαφωνώ κάθετα ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι η οικογένεια αποχώρησε όταν παρέδωσε την ευθύνη του Παναθηναϊκού στη νέα γενιά δηλαδή στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν ο Βαρδής, ο Θόδωρος, ο Γιώργος. Αυτοί ήταν Κρητικοί παλικάρια, λεβέντες, οι άνθρωποι που πήραν μια έκταση από τη ΓΓΑ, την έφτιαξαν προπονητικό κέντρο. Δημοσιογράφοι είστε, γυρίστε να δείτε το 1980 στο αρχείο τις δηλώσεις για το τι παραδίδουν. Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που χρεώνει ένα εκατομμύριο ευρώ νοίκι το προπονητήριο της Παιανίας. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι μιλάμε για αποχώρηση της οικογένειας, δεν βάζουμε τα πράγματα στο ίδιο τσουβάλι. Η οικογένεια έχει αποχωρήσει από καιρό, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε ότι αποχωρεί κάτι για το οποίο αμφιβάλλω».

Η παραπάνω δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου στην συνέντευξη του στο «Πεντελικόν» έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης κατέθεσε μήνυση κατά του «Μr. MIG». Η απάντηση του δεύτερου τη τάξει μετόχου ήταν άμεση, αλλά ο σκύλος έψαξε και βρήκε δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» της εποχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Καπετάνιος βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, ζήτησε από την ΓΓΑ την παραχώρηση της έκτασης, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του τριφυλλιού.

Αυτό δεν σημαίνει πως έτσι έγινε κιόλας. Αυτό ας το βρει το δικαστήριο. Να πάνε εκεί ο καπετάνιος και ο Βγενόπουλος και να λύσουν τις διαφορές τους, αφού δε μπορούν να τα βρουν αλλιώς.

Το δικό μας καθήκον είναι να δημοσιεύουμε ό,τι στοιχείο έχουμε. Το παραπάνω υποδηλώνει μια πρόθεση, αλλά βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά ότι το αίτημα αυτό ικανοποιήθηκε και δεν έγινε με ίδιους πόρους της οικογένειας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags