Παναθηναϊκός: Αν και εφόσον ο Τσάβι Ρόκα από την Ισπανία όπου βρίσκεται προκειμένου να περάσει μαζί με την οικογένεια του την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, μπορεί και πληροφορείται για το τι γράφεται στα μέρη μας αναφορικά με τις μεταγραφικές του προτεραιότητες, τότε δεν αποκλείεται να αναζητήσει ψυχιατρική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Την μία λοιπόν γίνεται λόγος για επιβεβλημένη και αποφασισμένη διοικητικά ενίσχυση του πλάνου των ελληνοποίησεων στον Παναθηναϊκό και σαφή επιλογή στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Την άλλη, πως εξετάζει έφηβους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τα τμήματα ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και της Βαλένθια (λες και υπάρχουν πολλοί, ειδικά σε αυτήν την ηλικία, που αφήνουν την Ισπανία για χάρη άλλων χωρών και ειδικότερα για χάρη μιας ελληνικής ομάδας).

Την μία λοιπόν διαβάζει πως έκλεισε τον Βέλεθ εν αγνοία του Δώνη, ο οποίος όμως – από την άλλη πλευρά – είχε κάνει πρώτος τις διερευνητικές επαφές με τον Ισπανό στόπερ και του «χρέωνει» πως δεν τον ενημέρωσε για το τελικό «κλείσιμο» του Βέλεθ, ενώ – από αλλού – φέρεται το «τρένο» να… τρελάθηκε όταν έμαθε για το ποσό που θα δοθεί στον νυν αμυντικό του Αρη.

Την μία διαβάζει πως έχει κλείσει ήδη τον «αντί-Δώνη», με κάποιους μάλιστα να τον ονοματίζουν λέγοντας ανοιχτά πως είναι ο Χαβιέ Ματίγια (το συμβόλαιο του οποίου στον Αρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι), την άλλη πως δεδομένα, η πιθανότατη αποχώρηση του Δώνη θα αναβαθμίσει τον ρόλο στο rotation του νεαρού Αλεξανδρόπουλου.

Την μία διαβάζει πως κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Ινσούα (κάτι που διαψεύδεται πανταχώθεν) και την άλλη πως έχει στο κάδρο του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής ομάδας, τον Ισπανό Βαρέλα της Μπελένενσες, ο οποίος φέτος λόγω τραυματισμών (και όχι μόνο…) έχει αγωνιστεί μόνο σε 9 ματς πρωταθλήματος (και ένα μόλις στο 2020), δεσμευόμενος με συμβόλαιο ως το 2022, το οποίο και εικάζεται πως είναι σε θέση να λύσει για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος (γιατί αγορά του προφανώς και δεν προβλέπεται).

Και σίγουρα, έχει δρόμο ακόμη, αφού η όλη περιπέτεια της πανδημίας δεν πρόκειται να επιτρέψει γρήγορα την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Δίνει Ινσούα και παίρνει... Βαρέλα ο Παναθηναϊκός!