Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Πολύ ακριβά ενδέχεται να πληρώσει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τη σύλληψή του από την αστυνομία της Σερβίας επειδή παραβίασε την καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Μπορεί να γλίτωσε τη φυλακή, αλλά του επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός για τρεις μήνες, γεγονός που μπορεί να του στερήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που απολαμβάνει στην Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αραβικά ΜΜΕ, στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται ρήτρα δυσφήμησης του συλλόγου, την οποία η Αλ Ιτιχάντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.

Οι Άραβες, δηλαδή, θα επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τη σύλληψη του Πρίγιοβιτς ως αιτία για διακοπή συμβολαίου ώστε να γλιτώσουν τα 19.000.000 ευρώ που προβλέπεται να λάβει ο Σέρβος για τα επόμενα χρόνια.

Ούτως ή άλλως, η γκρίνια για τις επιδόσεις του "Πρίγιο" (μόλις ένα γκολ φέτος) έχει χαλάσει τις σχέσεις των δύο πλευρών. Στην ουσία ο μόνος λόγος που ο διεθνής παίκτης παραμένει στην Αλ Ιτιχάντ είναι οι πολύ υψηλές αποδοχές του, αφού ο παίκτης και η ομάδα δεν έχουν καταφέρει να βρουν συμβιβαστική λύση για να διακόψουν την συνεργασία τους.