Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Στον sportdog έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας δανεισμού του Τόμας Νατζ τη δυνατότητα, την πρόνοια αν θέλετε που είχε ο Τσάβι Ρόκα, να συμπεριλάβει σαφώς (έστω και περιτέχνως) στη συμφωνία με τη Λέγκια τον πρώτο λόγο για επαναδιαπραγμάτευση του δανεισμού του Ούγγρου εξτρέμ.

Η αλήθεια είναι πως προβλέπεται ρήτρα αγοράς, ρήτρα που προσαρμόζεται ανάλογα με διάφορες παραμέτρους, ωστόσο εξ αρχής τη διαφορά αναφορικά με τις πιθανότητες να παραμείνει ο Νατζ και του χρόνου στο ρόστερ των «πράσινων» την έκανε ο συγκεκριμένος όρο που πέτυχε να συμπεριλάβει στο deal o Ρόκα.

Η αλήθεια είναι πως μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, ο διεθνής Ούγγρος δεν είχε ανάλογη συνέχεια (όχι κατ’ ανάγκη με δική του ευθύνη) με την πράσινη φανέλα. Και έτσι μοιραία, όταν «χτύπησε» η πανδημία δημοσιοποιήθηκε πως οι πιθανότητες του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και του χρόνο είναι σαφώς λίγες.

Η πανδημία όμως αλλάζει τα δεδομένα. Για όλους. Στη Λέγκια ο Νατζ δεν υπολογίζεται. Ομάδα που να θέλει να τον αγοράσει δεν υπάρχει και είναι τουλάχιστον παρακινδυνευμένο να υπολογίσει ο πολωνικός σύλλογος σε πώληση του (ή έστω και ενδιαφέρον) το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συνεπώς, προκειμένου να απαλλαγεί η Λέγκια έστω από το συμβόλαιο του Ούγγρου, εννοείται πως πλέον συζητάει τα πάντα. Πόσο μάλλον όταν το ενδεχόμενο νέου δανεισμού έχει συζητηθεί εξ αρχής και πλέον είναι αμοιβαίως βολικό. Τι εννοούμε; Πως αν στον Παναθηναϊκό κριθεί/αποφασιστεί πως είναι επωφελές, χρήσιμο και θετικό να παραμείνει στο ρόστερ ο Νατζ, τότε η Λέγκια είναι ανοιχτή στο να συζητήσει νέο δανεισμό!

Ο Ρόκα το γνωρίζει (άλλωστε το είχε προβλέψει στην αρχική συμφωνία), έχει κάνει ήδη τις σχετικές συζητήσεις, ωστόσο περιμένει την τελική διαμόρφωση του πλάνου, του μπάτζετ και της αξιολόγησης του ρόστερ προκειμένου να κινηθεί (ή όχι, αναλόγως τι θα αποφασιστεί) εκ νέου για τον Νατζ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ομάδα... ΣΟΚ: Εκεί κλείνει ο Μπεργκ και κάνει τους Παναθηναϊκούς να τρελαίνονται!