Facebook Pixel Άρης: Σειρήνες για Φέτφα
| 2020-04-30 07:46:00

Ποιος Παναθηναϊκός; Αλλού τα λεφτά για Φέτφα - Σειρήνες απέξω! Φεύγει ή μένει ο παίκτης;

Sportdog Team
Ποιος Παναθηναϊκός; Αλλού τα λεφτά για Φέτφα - Σειρήνες απέξω! Φεύγει ή μένει ο παίκτης;

Άρης: Με το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Φετφατζίδη από ομάδες του εξωτερικού βρίσκεται στο προσκήνιο μετά τις διαρροές, ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το πρωτοσέλιδο της Metrosport αναφέρει «Σειρήνες από ομάδες του εξωτερικού στην πόρτα του Φέτφα. Τί θέλει ο Άρης, ποια θα είναι η απόφαση του παίκτη, αν έρθει επίσημη πρόταση».

Τον περασμένο Γενάρη ήταν η Αλ Ουαχντά που ενδιαφέρθηκε για τον Φέτφα, με την υπόθεση να μην προχωρά, αλλά τώρα άλλος σύλλογος από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι έτοιμος να κάνει τον παίκτη δικό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του Άρη, πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ο ίδιος ο παίκτης είναι απολύτως θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο Φετφατζίδης είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά που έκανε με τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο είχε τρία γκολ και εννιά ασίστ. Θέλει όμως να επιστρέψει στα Εμιράτα; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags