Τσάβι Ρόκα - Παναθηναϊκός: Για το πλάνο που έχει θέσει στον Παναθηναϊκό μίλησε στην Ισπανία ο Τσάβι Ρόκα, με τον τεχνικό διευθυντή των Πρασίνων να σημειώνει πως θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα με παιδιά από την Ακαδημία.

Ο Καταλανός φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδα “Cadena SER” και μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Αρχικά ο Ρόκα είπε: “Ήρθε η ώρα να προωθήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες για να πάνε στην πρώτη ομάδα. Έχουμε κάνει όλες τις δοκιμές στους παίκτες και περιμένουμε την Super League για να μας στείλει ένα πιο ακριβές πρωτόκολλο. Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία επανέναρξης των προπονήσεων”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα της Super League λέγοντας: “Η Super League είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η μεγάλη γοητεία είναι το πάθος με το οποίο ζει το ποδόσφαιρο εδώ. Στην Ελλάδα τα ντέρμπι πάνε στα άκρα.”

Για τους ποιους παίκτες θα πρότεινε σε ομάδες της Primera Division ο Ρόκα πρότεινε τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Πούγγουρα, όπου επεσήμανε: “Θα πρότεινα τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα. Είναι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής, έχουν πολύ ταλέντο και σε λίγο θα κληθούν στην Εθνική”.

Παράλληλα τον ρώτησαν και για τον Δημήτρη Σαραβάκο, όπου απάντησε πως είναι πολύ ωραίο που συνεργάζεται μαζί του, καθώς είναι ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα είπε: “Νομίζω ότι δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο στην Ισπανία φέτος. Όμως όλα δείχνουν ότι τον Ιούνιο θα μπορούσε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. H La Liga θέλει να αντιμετωπίσει έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε κάποιον που είναι τραυματίας. Προφανώς και δεν είναι το ίδιο”.

Εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στις επαφές που είχε με την Μπαρτσελόνα για να αναλάβει πόστο στο κλαμπ, πριν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάνοντας πλάκα σε κάποια στιγμή είπε ότι θα πάρει δανεικό τον Μέσι στον Παναθηναϊκό!