Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με τους Δώνηδες στον ΠΑΟ! Ποιος μένει και ποιος φεύγει
| 2020-05-07 19:04:00

Χαμός με τους Δώνηδες στον ΠΑΟ! Ποιος μένει και ποιος φεύγει - Ολική ανατροπή από Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με τους Δώνηδες στον ΠΑΟ! Ποιος μένει και ποιος φεύγει - Ολική ανατροπή από Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός: Οικογενειακή φαίνεται πως είναι η αβεβαιότητα αναφορικά με το μέλλον των Γιώργου και Χρήστου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Για τον πατέρα και προπονητή των «πρασίνων» τα πάντα φαίνεται πως είναι ακόμη στον αέρα, αφού παρότι τα θετικά σημάδια που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας για αποκλιμάκωση της έντασης που δημιούργησαν οι δηλώσεις του «τρένου», φαίνεται πως από την πλευρά του ιδιοκτήτη του συλλόγου δεν έχει υπάρξει ανάλογη, δημόσια τουλάχιστον, διάθεση, κάτι που αφήνει πολλά περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών, οι περισσότερες εκ των οποίων μόνο αισιόδοξες και θετικές ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι.

Αλληλένδετο δεν (μοιάζει να) είναι το θέμα της παραμονής του Χρήστου Δώνη. Στον μέσο των «πρασίνων» έγινε συγκεκριμένη πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, πρόταση που είχε να κάνει με μια μικρή αύξηση της τάξης του 10% στις τρέχουσες απολαβές του. Δεν… άρεσε ομολογουμένως, με τον Δώνη junior να ψάχνεται στο εξωτερικό και μέσω της νέας μανατζερικής του στέγης, ωστόσο η πανδημία τον πρόλαβε.

Μοιραία τα πάντα έχουν μπει στον «πάγο», πόσο μάλλον από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς δεν είχε (και προ πανδημίας) κάτι το εξαιρετικά δελεαστικό και χειροπιαστό να εξετάσει. Και το κυριότερο, εξ αρχής η πρόθεση και η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και άλλωστε η διαρροή πως δεν επιθυμούσε κάτι το διαφορετικό παρά μόνο μια αμυδρά καλύτερη πρόταση από αυτήν που του έγινε, μια πρόταση που δεν θα ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ ετησίως προκειμένου να υπέγραφε.

Δεδομένα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Δεδομένα επίσης δεν προβλέπεται ραντεβού της πλευράς του Χρήστου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζου. Όταν επιστρέψει ο Ρόκα από την Ισπανία, τότε, η νέα επαφή θα γίνει με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή και αφού έχει ξεκαθαρίσει – λογικά – το τοπίο με τον Γιώργο Δώνη. Είναι γεγονός πως και διοικητικά υπάρχουν αρκετές φωνές στο «τριφύλλι» που υπεραμύνονται για μια βελτιωμένη προσφορά και εν τέλει ανανέωση του Χρήστου Δώνη, ανεξαρτήτως τι θα γίνει και τι θα συμβεί με τον Γιώργο.

Προφανώς όμως, η ρευστότητα που επικρατεί δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προδιαγράψει καταστάσεις, πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν υπάρχει στον ορίζοντα τίποτα το σαφές και ξεκάθαρο από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Υπομονή λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελαμένος" ο Δημήτρης! Δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου - Ανακοινώσεις-βόμβες και για το μπάσκετ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags