Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Φαίνεται πως διαμορφώνεται τάση. Στοχευμένα πρωταθλήματα: Πολωνίας, Ολλανδίας και Σεγούντα. Αγορές που γνωρίζει καλά και το έχει αποδείξει ο Ρόκα. Στόχοι συγκεκριμένου προφίλ: ελεύθεροι, με καλό και «παιγμένο» βιογραφικό και κατά προτίμηση Ισπανοί.

Με αυτά κατά νου θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια λίστα η οποία θα περιλάμβανε τα συγκεκριμένα κριτήρια και έτσι να είχαμε υποψηφίους που έχουν μπει στο στόχαστρο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού κάθε μέρα. Αυτός που φέρεται να μπήκε χτες είναι ο Χόρχε Φέλιξ Γκαρσία.

Μεσοεπιθετικός, περισσότερο 10αρι και δεύτερος επιθετικός, αλλά με ευχέρεια και δυνατότητα να τραβηχτεί ακόμη και στα άκρα, Ισπανός, στα 28 του, κάνει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στην Πολωνία, όπου την τελευταία διετία αγωνίζεται με την Πιάστ Γκλίβιτσε, η οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα εκεί και φέτος βρίσκεται στη 2η θέση, στο -8 από την πρωτοπόρο Λέγκια.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρότι δέχτηκε πρόταση να το επεκτείνει δεν συμφώνησε, ξεκαθαρίζοντας πως θα αποχωρήσει. Ο sportdog μίλησε με τον ατζέντη του, τον Εντουάρντο Γιάνος, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για το κατά πόσον υφίσταται ή όχι ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Θέλω να είμαι σαφής. Δεν έχουμε πρόταση από την Ελλάδα», τόνισε λακωνικά και ξεκάθαρα για να προσθέσει:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ο Χόρχε αυτήν την στιγμή πορεύεται με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην αγορά. Δεν ξέρω αν τον ήθελαν στον Παναθηναϊκό, σε εμάς δεν έχει γίνει κάποια σχετική πρόταση και ήδη άλλωστε εξετάζουμε αρκετές και πολύ σοβαρές από διάφορες ομάδες της Ευρώπης». Πιο ξεκάθαρος δεν θα  μπορούσε να γίνει ο ατζέντης του 28χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "βόμβα" στον ΠΑΟ! Δεν φεύγει μόνο ο Καλάθης - Σκάει κι άλλη αποχώρηση πρωτοκλασάτου άσου!