Οι οπαδοί του Άρη βράζουν για την απόδοση και την συγκομιδή βαθμών της ομάδας. Η νέα γκέλα με τον Εργοτέλη, ειδικά από την στιγμή που οι Κρητικοί παίζανε με δέκα παίκτες, ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι. Και μια νέα γκέλα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι η χαριστική βολή για τον Τσιώλη. Οι Αρειανοί είναι φαρμακωμένοι με την ως τώρα πορεία της ομάδας. Δύσκολα θα αντέξουν κι ένα χαστούκι από τον αιώνιο.

Από την άλλη πλευρά στον ΠΑΟΚ νιώθανε ότι είχανε βρει την ησυχία τους με τον Μπόλονι. Η ομάδα όντως ξεκίνησε καλά, ειδικά στην Ευρώπη, αλλά κάνει συχνά και κάποια κουφά. Όπως αυτό που συνέβη με τον Εργοτέλη, η ήττα με λευκή πετσέτα από τον Ολυμπιακό, αλλά και η ξενέρωτη εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ.

Μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι, που ναι μεν δεν μοιάζει δύσκολο, αλλά όσο να’ ναι θα επιβαρύνει κι άλλο τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τραυματίζονται ακόμα κι όταν… περπατάνε, κάποιοι κάνουν κοιλιά διαρκείας (Βιεϊρίνια, Σάλπι κλπ.), ενώ δεν δείχνουν να έχουν φρεσκάδα.

Ήδη, λοιπόν, υπάρχουν κάποιες μουρμούρες. Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν σταθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αρχίσει να τα ακούει για τα καλά ο Μπόλονι.

Το ντέρμπι αιωνίων, λοιπόν, θα κρίνει πολλά! Και οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι στριμωγμένες και με την πλάτη στον τοίχο. Οποιαδήποτε νέα απώλεια δύσκολα θα συγχωρεθεί από το φανατικό τους κοινό.