Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ετοιμάζει τις εναλλακτικές λύσεις για την θέση «3» σε περίπτωση που υπάρξει πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Όπως αναφέρει η Metrosport, ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην συγκεκριμένη αναζήτηση γιατί τα χαρακτηριστικά που αναζητά είναι πολύ συγκεκριμένα. 

«Θέλω μπακ και ταυτόχρονα εξτρέμ, αφού τον προορίζω στο να αναλάβει σημαντικά καθήκοντα και όταν η ομάδα επιτίθεται», συνηθίζει να λέει ο Πορτογάλος τεχνικός στους συνεργάτες του και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και με βάση αυτό γίνεται το φιλτράρισμα των διαθέσιμων επιλογών. Αξίζει να σημειώσουμε και ένα στοιχείο που αποδεικνύει πόσο στοχευμένα δουλεύει ο Φερέιρα πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι: Τις προηγούμενες μέρες ψάχτηκε για παίκτη που ήθελε κι όταν ήταν προπονητής της Μπράγκα. Εγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά φαίνεται πώς υπάρχουν δυσκολίες για να προκριθεί η δική του περίπτωση.

Όπως και να ’χει, ο 41χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν ήδη στην ατζέντα τους συγκεκριμένα ονόματα σε περίπτωση που σκάσει μεγάλη πρόταση από την Γαλλία, την Ιταλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα για τον Γιαννούλη.

ΠΗΓΗ: Metrosport