Ο πληρεξούσιος του Πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος έδωσε αρχικά το έγγραφο στους νομικούς εκπροσώπους του Βαρδινογιάννη, ο οποίος προχώρησε σε ορισμένες τροποποιήσεις και το επέστρεψε, ώστε να δώσει την έγκρισή του και ο Σουλτάν. Ο Σαουδάραβας, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να κάνει δεκτές τις μικρές αλλαγές και έτσι το θέμα να... τρέξει απόψε κιόλας.

Ο Πετρόπουλος θα συναντηθεί με τον Τσάκα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Αλ Σαούντ, θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τις εισηγήσεις του Τζίγγερ. Υπάρχει μάλιστα η αισιοδοξία, ότι η τελική μορφή του υπομνήματος θα συνταχτεί το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να δρομολογηθεί και η πολυαναμενόμενη άφιξη του πρίγκιπα στην Αθήνα.

Μετά όμως από αυτό το βήμα, περνάμε στα... σοβαρά, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα περιμένει τις εγγυητικές για τα 20 εκατομμύρια που έχει δεσμευτεί ο Πρίγκιπας να επενδύσει στους «πράσινους», μέσω της πρώτης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα εκατομμύρια να έρθουν σε... ρευστό, όπως λένε τις τελευταίες ημέρες οι συνεργάτες του Πρίγκιπα!