Καμία σκέψη για αποχώρησει από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ο Πόντους Βέρνμπλουμ.
Με δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ ο Καρλ Φλάγκερ, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Σουηδό μέσο του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην πατρίδα του και την Γκέτεμποργκ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι το συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, άρα δεν υπάρχουν σκέψεις για να αποχωρήσει νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη.
«Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs», τόνισε ο εκπρόσωπος του Βέρνμπλουμ.
«Εχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκετέμποργκ. Ο Πόντους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και ίσως δεν θα διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα», πρόσθεσε ο Φλάγκερ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο