Facebook Pixel Σενάριο για γέλια! Αυτόν γυρίζουν στην Τούμπα - Τεράστια υπέβαση από Σαββίδη
| 2020-06-18 11:10:00

Σενάριο για γέλια! Αυτόν γυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Δεν τον θέλει ο Φερέιρα - Τεράστια υπέρβαση Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάριο για γέλια! Αυτόν γυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Δεν τον θέλει ο Φερέιρα - Τεράστια υπέρβαση Σαββίδη

Στο θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και της πολυθρύλητης, φημολογούμενης, επιδιωκόμενης -όπως θέλετε χαρακτηρίστε την- επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, το sportdog κάθε φορά που εμφανίζεται ως σενάριο, έχει τοποθετηθεί εγκυρότατα και απόλυτα τεκμηριωμένα. Και είναι σαφές από την πορεία των πραγμάτων και με απόλυτη ακρίβεια.

Και τώρα επανεμφανίστηκε το όνομα του "Πρίγιο" στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αλλά, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο Φερέιρα αναζητά φορ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους δύο που έχει στο ρόστερ του, όχι όμως στην ηλικία του Σέρβου και όχι σίγουρα στις απολαβές του.

Στην Αλ Ιτιχάντ ο "Πρίγιο" δεν θέλει να συνεχίσει, έχει "βαλτώσει", αλλά δεν βρίσκεται και λύση με την αποδέμευσή του. Αιτία το τεράστιο συμβόλαιο που προβλέπει 5,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που περιλαμβάνει και αμοιβές 2 εκατ. ευρώ σε εμπλεκόμενους στη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία ατζέντηδες και που καθιστά την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με την ομάδα του για εξεύρεση λύσης, σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Και, όπως φαίνεται, μάλλον δυσεπίλυτο. Ακόμη και αν ο Πρίγιοβιτς θα ήταν διατεθειμένος να απαρνηθεί τα 15 εκατ. ευρώ που δεδομένα θα εισπράξει βάσει του εναπομείναντος συμβολαίου του, θα πρέπει και να πέσει κάτω από τις 800.000 ευρώ για να μπει -ρεαλιστικά- στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά πέραν όλων των υπολοίπων θα πρέπει να διευθετηθεί και η οφειλή της τρίτης (και τελευταίας) δόσης της Αλ Ιτιχάντ προς τον Δικέφαλο (περίπου 3 εκατ. ευρώ) για την αγορά του Σέρβου.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο και δεν είναι σίγουρα τυχαίο πως το όλο θέμα Πρίγιοβιτς, οπότε και αν έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, υποβιβάζεται αμέσως ως "ανέφικτο" από τους υπεύθυνους του ΠΑOΚ και ουσιαστικά συντηρείται μόνο από την πλευρά του Πρίγιοβιτς. Περισσότερο ως ευκταία και όχι ρεαλιστική επιλογή. Σε κάθε επίπεδοι και από κάθε πλευρά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πρώτα "μπαμ" του Ρέμπε! Αυτούς διώχνει από τον ΠΑΟΚ - Τσουνάμι μεταγραφών - Αλλάζουν όλα...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags