Ολυμπιακός: Για την επανεμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη, μίλησε ο Μάξι Λοβέρα στη Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού:

Για την επανεμφάνισή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα μετά από πολύ καιρό και χαίρομαι για όσα είπε ο προπονητής μου για μένα".

Για την απουσία του κόσμου από το πρώτο του ντέρμπι: "Είναι δυσάρεστο να παίζεις ντέρμπι σε άδειο γήπεδο γιατί σε ένα ντέρμπι παίζει ρόλο η παρουσία των φιλάθλων, καθώς σε κάνει να είσαι πιο δυνατός. Σημασία, όμως, έχει η νίκη και ότι κάναμε ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας".

Για τις συμβουλές του Καρεμπέ: "Έχω πολύ καλή σχέση με τον Καρεμπέ, ο οποίος με συμβουλεύει συνέχεια, μου μιλάει και είναι πάντα δίπλα μου".

Για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη: "Ο Φορτούνης είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός λόγω του τραυματισμού του, αλλά συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί".

Για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ: "Να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό όπως κάναμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα έρθει το αποτέλεσμα".