ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ "πυροδότησε" φήμες για δεύτερη ευκαιρία του Βόσνιου στον σύλλογο του Βελγίου, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Συγκεκριμένα, η LaDerniereHeure του Βελγίου υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και αναζητείται λύση προκειμένου η Άντερλεχτ να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Άντερλχτ δεν θέλει να δανείσει εκ νέου τον Βράνιες, όπως έπραξε φέτος. Παρ' όλα αυτά, δεν διευκρινίζεται εάν ο σκοπεύει να τον πουλήσει ή θα επιδιώξει απλώς να σπάσει το συμβόλαιό του.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο Βόσνιος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και θα ανοίξει αυτόματα ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ».