ΠΑΟΚ: Φτάσαμε στις 30 Ιουνίου. Τελευταία μέρα δηλαδή που σε αυτήν την ανεπανάληπτη χρονιά, οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που μένουν αύριο ελεύθεροι. Όχι με πολυετείς συνεργασίες, αλλα ίσα ίσα για να βγει η σεζόν.

Σήμερα λοιπόν, στο παρά ένα στον ΠΑOΚ... τρέχουν! Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει. Ούτε καν να ενισχύουν την ομάδα για τα επόμενα (και τελευταία) 6 παιχνίδια των play off. Χρειάζεται κάτι περισσότερο για να διαπιστωθεί το τεράστιο χάσμα που χωρίζει -για διάφορους και διαφορετικούς λόγους- τις δύο πλευρές;

Ο Βραζιλιάνος, τα έχουμε πει, έχει δεχτεί πρόταση στο 60% των τρεχουσών απολαβών του, για επέκταση 1+1. Πρόταση που ισχύει για μήνες και -τελικά- δεν άλλαξε μετά τον τραυματισμό του Αουγκούστο και του προβλήματος υγείας που εμφανίστηκε στον Μίσιτς.

Δεν "τρελαίνει" φυσικά τον Μαουρίσιο, ωστόσο αυτή δεν έχει να κάνει με το έξτρα 20ημερο. Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως μέχρι και την περασμένη Πέμπτη, ο "Μάουρι" δεν είχε καν συζητησει για το τι θα γίνει από αύριο και ύστερα. Και λογικά, έθεσε θέμα στον προπονητή του. Και κάπως έτσι έφτασε το ζήτημα στα κορυφαία κλιμάκια.

Για τον Βιεϊρίνια. Μόνο και μόνο που συζητάμε για το αν θα υπογράψει, αν θα παραμείνει, έστω και γι' αυτό το διάστημα ως το τέλος της σεζόν αναδεικνύει πάρα πολλά. Είναι προφανές πως οι δύο πλευρές, ΠΑΟΚ και Πορτογάλος, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία και διαβεβαιώσεις δεν είναι στα... μέλια. Κάθε άλλο για την ακρίβεια.

Αν ήταν έτσι, προφανώς, δεν θα φτάναμε στο παρά ένα για να επικυρωθεί απλώς η παραμονή του Βιεϊρίνια -όχι όποιου και όποιου δηλαδή- ως το τέλος των play off. Μπορεί να γίνει φυσικά. Αλλά έχοντας φτάσει ως εδώ να εξασφαλίζεται απλώς μια μικρή παράταση και όχι η παραμονή της σημαίας στον ιστό δεν είναι καλό και σίγουρα είναι ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με Ουάρντα - Σε αυτή την κορυφαία ελληνική ομάδα συνεχίζει την καριέρα του - Θα γίνει χαμός!