Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιο διπλό του Παναιτωλικού - Απέφυγε τον υποβιβασμό - Ψάχνει... θαύμα ο Πανιώνιος!
| 2020-07-11 21:16:00

Τεράστιο διπλό του Παναιτωλικού - Απέφυγε τον υποβιβασμό - Ψάχνει... θαύμα ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό του Παναιτωλικού - Απέφυγε τον υποβιβασμό - Ψάχνει... θαύμα ο Πανιώνιος!

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και απέφυγε μαθηματικά τον απευθείας υποβιβασμό στη Superleague 2!

Οι Αγρινιώτες ξέφυγαν με 4 βαθμούς διαφορά από τον ουραγό Πανιώνιο, ο οποίος παρέμεινε έναν πόντο πίσω από την Ξάνθη και θέλει οπωσδήποτε νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο για να ελπίζει σε παραμονή.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 38' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαΐροβιτς. Ο Ευαγγέλου έκανε χέρι στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Ντίας, ο διαιτητής Ευαγγέλου σωστά καταλόγισε την παράβαση μετά και τη χρήση του VAR και ο Μπαϊροβιτς εκτέλεσε εύστοχα στο 40' για το 0-1. Ένα γκολ που η ομάδα του Χάβου το δικαιούταν βάσει εμφάνισης απέναντι σε έναν αντίπαλο που ψαχνόταν στο γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους μάλιστα, ήρθε και το δεύτερο... χτύπημα. Αυτή τη φορά το γκολ ήρθε από εξαιρετική συνεργασία των φιλοξενούμενων, όταν οι Ντίας και Ρόσα άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα, ο τελευταίος βρήκε τον Τζανακάκη και αυτός με έξοχο συρτό σουτ νίκησε το Κότνικ για το 0-2.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

7. Αστέρας 42

8. Ατρόμητος 41

9. ΑΕΛ 35

10. Λαμία 34

11. Βόλος 31

12. Παναιτωλικός 26

--------------------------

13. Ξάνθη 23

---------------------------

14. Πανιώνιος 22

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags