Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όπου ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλα 14 πρόσωπα δικάζονται σε πειθαρχικό επίπεδο για αλλοίωση αποτελεσμάτων.
Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, που έχει εισηγηθεί υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου και ισόβιο ή και πολυετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τα πρόσωπα που εμπλέκονται.
Ειδικότερα τα ανέφερε η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Θα εμείνω στην έκθεση μου και στο αποδεικτικό υλικό συνελέγη από την ποινική διαδικασία. Ο βαθμός απόδειξης που απαιτείται είναι η σφοδρή πιθανολόγηση.
Τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία θεωρήθηκαν επαρκή και από το δικαστικό τμήμα για να πάει η υπόθεση σε ανακριτική διαδικασία. Ορισμένοι ανασκεύασαν τις αρχικές τους καταθέσεις και άλλοι όχι...».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο