Ολυμπιακός - Ιωάννης Κωστή: Μπορεί να αργήσει ένα χρόνο η καριέρα του Ιωάννη Κωστή στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η Ομόνοια έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον 19χρονο διεθνή Κύπριο επιθετικό δανεικό για ένα χρόνο.
Η Ομόνοια χτίζει εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά και ανάμεσα στις δύο ομάδες ενδέχεται να προκύψει μία συμφωνία η οποία θα έχει να κάνει με τη μεταγγραφή του νεαρού άσου, με τη μορφή του δανεισμού.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Ιωάννης Κωστή θα παραχωρηθεί δανεικός, αφού με βάση όσα δείχνει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής και κάποιες βελτιώσεις που χρειάζεται στα εργομετρικά τεστ, δεν κρίνεται έτοιμος για να πάρει από φέτος θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κωστή τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νέα Σαλαμίνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο