Facebook Pixel Πότε ο Γιάννος δεν μπορεί...
| 2011-10-26 20:29:00

Πότε ο Γιάννος δεν μπορεί...

Πότε ο Γιάννος δεν μπορεί...

Νέα καθυστέρηση στο θέμα του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό, καθώς λόγω της απουσίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο εξωτερικό, δεν έγινε σήμερα η συνάντηση των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Για την Πέμπτη αναβλήθηκε το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων του Πρίγκιπα και του Τζίγκερ, καθώς ο δεύτερος απουσιάζει στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί λοιπόν την Τρίτη και από τις δύο πλευρές να υπήρχε η αισιοδοξία πως σήμερα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση, ωστόσο θα πρέπει τελικά να κάνουμε υπομονή μέχρι την Πέμπτη για την υπογραφή του MoU.

Ο Βαρδινογιάννης έχει κάνει δεκτές τις αλλαγές που πρότεινε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αύριο το απόγευμα αναμένεται να... πέσουν και οι υπογραφές. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει και ο δρόμος για την έλευση του Σαουδάραβα στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Βλάσης Τσάκας νωρίτερα είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο θέμα: «
«Όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά μας είναι στο τραπέζι, πήραμε ένα τηλεφώνημα της άλλης πλευράς και κλείστηκε ένα ραντεβού για αύριο. Με την υπογραφή του MoU και μετά θεωρούμε πως η συμφωνία είναι δεδομένη. Αποτελεί τυφλοσούρτη για τη συνέχεια. Κυκλοφορώ στο δρόμο και δεν έχει βρεθεί ένας να αμφισβητήσει την πρόταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλευρά, όσο κι αν μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, θεωρούμε τον Παναθηναϊκό δικό μας. Δεν το κουβεντιάζουν αυτό στη Σαουδική Αραβία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags