Όπως με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος με το που πήγε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, άρχισαν να γράφονται για τους... ελληνικούς μεταγραφικούς στόχους του, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει τώρα και με τον Βλάνταν Ίβιτς στη Γουότφορντ. Συνήθης τακτική και για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι πάντα σενάρια αφού υπάρχουν και αληθινές καταστάσεις.

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε -γιατί και εδώ γράφτηκαν ανακρίβειες, δηλαδή λανθασμένα... ονόματα και διευθύνσεις- ποιος μεσολάβησε για να πάει ο Ίβιτς στην ομάδα του Λονδίνου. Ο Φάλι Ραμαντάνι, ο ατζέντης του, αλλά μέτρησαν σημαντικά και οι συστάσεις που έδωσε στην ιδιοκτήτρια οικογένεια γνωστός Έλληνας ατζέντης, ο οποίος διαχρονικά/παραδοσιακά έχει άριστη σχέση/συνεργασία με τους Πότσο. 

Πάμε τώρα και στην υπόθεση Γιαννούλη - Γουότφορντ: ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ δεν έχει προταθεί, τουλάχιστον επίσημα, ούτε στη Γουότφορντ, ούτε στον Ίβιτς. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει και καμία πρόταση στον ΠΑΟΚ!

Οι διαρροές πάντως κάλιστα μπορούν να εξηγηθούν από την προσπάθεια συγκεκριμένων (φιλικών στην Τούμπα) μαναταζερικών κύκλων να εξυπηρετήσουν την αγωνιώδη προσπάθεια του ΠΑOΚ να βρει μια αξιοπρεπή προσφορά για τον Γιαννούλη. Κι ανέλαβαν πρωτοβουλία, κάνοντας κινήσεις, με την αποχώρηση του Χολέμπας (αριστερός μπακ γαρ) από τη Γουότφροντ και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.



Επίσης, ο Πότσο για τη Γουότφορντ της Τσάμπιονσιπ δεν θα χαλούσε 4 και 5 εκατομμύρια για να αγοράσει Έλληνα μπακ. Και απ' ότι ξέρω ο ΠΑΟΚ με 2,5 - 3 εκατομμύρια δεν... ξεπουλάει τον Γιαννούλη. 

Αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά τη μεταγραφική/οικονομική πολιτική των Πότσο λένε πως στην Ουντινέζε πάντα υπήρχε ενα πλαφόν που σπάνια θα ξεπερνούσε τα 4 εκατ. για αγορές απο το εξωτερικό. Όταν την ίδια ώρα για τη Γουότφορντ (την άλλη τους ιδιοκτησία) θα έκαναν μια αγορά με 7 ή 8ψηφιο νούμερο εφόσον πρώτα είχαν πουλήσει και μόνο αυτή, με τις υπόλοιπες να αφορούν είτε ελεύθερους, είτε δανεικούς, είτε χαμηλές αγορές. Πόσο μάλλον τώρα που έπεσε στην Τσάμπιονσιπ!

Μην ξεχνάμε πως οι Πότσο έχουν ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο, με πολλούς παίκτες που τους μετακινούν μεταξύ των ομάδων τους (παλαιότερα υπήρχε και η Γρανάδα) ενώ υπάρχει και το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Καρνέζη που από την Ουντινέζε στάλθηκε εν μια νυκτί στη Γουότφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έβαλε τα κλάματα ο Ομάρ - Έξαλλοι με τον αδερφό - Τσέπωσε 5 "μύρια" - Ζήτησε πιο πολλά από Μαρινάκη!