ΑΕΚ: Κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται η Ένωση!
Η μικρή διαφορά που είχε παρατηρηθεί τις τελευταίες ώρες στο οικονομικό φαίνεται να ξεπεράστηκε και όλα δείχνουν ότι ο 22χρονος εξτρέμ από τον Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα υπογράψει στην ΑΕΚ, πιθανότατα για πέντε χρόνια.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης "ψήθηκε" πολύ για τις προοπτικές του παίκτη από τον Ίλια Ίβιτς και για αυτό το λόγο θα δώσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπεϊτάρ για το 70% των δικαιωμάτων του.
Την ίδια ώρα ο Ντανιέλε Βέρντε φέρεται να βρίσκεται προ της εξόδου και όλα δείχνουν ότι μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός θα αποχωρήσει για την Σπέτσια, το πιθανότερο με δανεισμό με οψιόν αγοράς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο