Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία στη λίστα των δύο συλλόγων
| 2020-09-12 08:59:00

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση sportdog - Για αυτόν "σκοτώνονται" Τίγρης-Μαρινάκης - "Τρελά" λεφτά!

Sportdog Team
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση sportdog - Για αυτόν "σκοτώνονται" Τίγρης-Μαρινάκης - "Τρελά" λεφτά!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στη λίστα των δύο συλλόγων και το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog το δημοσιεύουν σήμερα κι άλλα Μέσα!

Θυμάστε τι γράφαμε χθες στο ρεπορτάζ με τίτλο Τραορέ o Λιβάι Γκαρσία - "Φτιαγμένος" ο Τίγρης - Στη... γωνία ο Μαρινάκης - Ξανά Λισάντρο Σεμέδο!

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: Στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται πως η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της την πλευρά του Λιβάι Γκαρσία, ατζέντηδες και παίκτη (μιλάνε απευθείας και διαδικτυακά για να του δείξουν/πείσουν πόσο τον θέλουν!) αλλά δεν πρόκειται να ενδώσουν στα 2,7 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ (ξεκίνησε από τα 3 εκατ. πάντως).

Ο Μελισσανίδης θεωρεί πως ενα φιξ ποσό εκεί στα 2 εκατ. συν μπόνους είναι το ταβάνι της αξίας του άσου. Από τον Ολυμπιακό πάντως και χθες διέρρεε πως έχουν εξασφαλίσει τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία! Και στο Ισραηλ έλεγαν πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό, τους ενδιαφέρει αλλά προσπαθούν να βρίσκονται κοντά στην υποθεση μέχρι να δουν τι θα γίνει με τις πρώτες τους επιλογές για "αντι-Ποντένσε".

Ρεπορτάζ που βλέπουμε σήμερα ότι δημοσιεύουν κι άλλα Μέσα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags