Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ομάδα-έκπληξη για Ουάρντα - Ποιος τρέλανε τον Μαρινάκη - Γυρίζει στην ΑΕΚ ο Βράνιες!
| 2020-09-12 19:08:00

Ομάδα-έκπληξη για Ουάρντα - Ποιος τρέλανε τον Μαρινάκη - Γυρίζει στην ΑΕΚ ο Βράνιες!

Οι Μιχείες
Ομάδα-έκπληξη για Ουάρντα - Ποιος τρέλανε τον Μαρινάκη - Γυρίζει στην ΑΕΚ ο Βράνιες!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν όπως και σήμερα συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω…

** Ο Μέγερι ήταν να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά τον πρόλαβε ο Κρίστινσον. Μετά ήταν να πάει στον Άρη, αλλά του πήρε τη θέση ο Μπουσέ. Ήθελε να μείνει στον Ατρόμητο, αλλά ο Κάναντι προτίμησε τον Γιαννιώτη. Τελικά, ο Ούγγρος προτιέρε πήγε στην Τουρκία και στην Γκιόζντεπε. Ομάδα που ήθελε φέτος και τον Μάνταλο από την ΑΕΚ, αλλά δεν είχε τα χρήματα που ζητούσε η ΑΕΚ.

** Με την Ομόνοια διαπραγματεύτηκε ο Αμρ Ουάρντα τις προηγούμενες ημέρες, όμως δεν τα βρήκαν και  επέστρεψε στην Ελλάδα. Τώρα ακούγεται ότι συζητάει με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Στον ΠΑΟΚ πάντως ο Αιγύπτιος είναι ανεπιθύμητος.

** Μπορεί η παραμονή του στον Ολυμπιακό να είναι στον… αέρα, όμως ο Ζοσέ Σα έχει δεθεί με την ομάδα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής με στόχο να ξεκινήσει προπονήσεις. Πέρασε και από τις απαραίτητες εξετάσεις για τον κορωνοϊό και ακολούθως έκανε το ταξίδι για το Βόλο, θέλοντας να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του. Οι Πειραιώτες έχουν εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό είναι δουλειά Μαρτίνς.

** Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ατρόμητο ο Απόστολος Βέλλιος, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι του ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει για βασικό. Έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο και τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα, ψάχνουν τρόπο για να… σπάσουν τη συμφωνία. Ο Έλληνας άσος απέρριψε προτάσεις από Τουρκία, Ολλανδία και τη Σερίφ Τιρασπόλ. Ο Γιώργος Σπανός πάντως έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 33χρονος προορίζεται για φορ στο Περιστέρι!  

** Ο Πιέρος Σωτηρίου θα είναι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ. Στην Κύπρο γράφουν για συμφωνία της Αστάνα με τον Δικέφαλο για δανεισμό του Κύπριου φορ. Πριν μερικά χρόνια ο 27χρονος άσος είχε φτάσει πάντως μία… ανάσα από Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Πρόδρομος Πετρίδης (πρόεδρος της ομάδας)… χρησιμοποίησε τους «Ερυθρολεύκους» για να βρει περισσότερα χρήματα και τα βρήκε από την Κοπεγχάγη. Μετά από αυτή την εξέλιξη βέβαια, Μαρινάκης και Βρέντζος… του έκοψαν και την καλημέρα.

** Μπορεί από την Άντερλεχτ να προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν ότι ο Όγκνιεν Βράνιες έχει αλλάξει και ότι μπορεί να γίνει μέχρι και αρχηγός της ομάδας της νέας σεζόν, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετικό. Ο Βόσνιος άσος μετράει μέρες στο Βέλγιο και τέλος του μήνα θα φοράει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Moλότοφ" στον Ολυμπιακό λίγες πριν από τον τελικό με ΑΕΚ - Είδηση-"μπαμ" - Αυτόν θέλει ο Μαρινάκης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags