Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ανατροπή για Λιβάι Γκαρσία, συμφωνία με Ολυμπιακό - Τι έγινε με Μαρτίνς-Φορτούνη στον τελικό
| 2020-09-13 21:18:00

Ανατροπή για Λιβάι Γκαρσία, συμφωνία με Ολυμπιακό - Τι έγινε με Μαρτίνς-Φορτούνη στον τελικό

Οι Μιχείες
Ανατροπή για Λιβάι Γκαρσία, συμφωνία με Ολυμπιακό - Τι έγινε με Μαρτίνς-Φορτούνη στον τελικό

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν όπως και σήμερα συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ ακολουθεί και Part2!

** Ο Ολυμπιακός, βάσει όσων διαρρέει, πάει να κάνει την ανατροπή και να κλείσει τον Λιβάι Γκαρσία. Φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το περίεργο βέβαια είναι, πως την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 με 2.5 εκατ. ευρώ για το 60%. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τους Ισραηλινούς, είναι 2 εκατομμύρια για το 85%! Κάτι δεν… κολλάει.

Ο ατζέντης του πάντως, ο Χάμφρεϊ Νίμαν, προσπαθεί να  τρενάρει τη μεταγραφή και να βάλει τις δύο ομάδες σε πλειστηριασμό. Η ΑΕΚ λοιπόν και συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς, φέρεται να έχει πάρει με το μέρος του, τον μάνατζερ του παίκτη και τον ίδιο τον Γκαρσία, τον οποίο ενημέρωσαν πως προορίζεται για βασικός.

Όσον αφορά τους Πειριαώτες, ο Μαρτίνς έχει… ανάψει πράσινο φως κι έχει εγκρίνει την απόκτησή του, αν και δεν είναι δική του επιλογή. Άλλωστε, ο Πορτογάλος κόουτς έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ, καθώς θεωρεί πως ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι ακόμα έτοιμος και θέλει χρόνο για να παίξει στους πρωταθλητές. Δηλαδή δεν θα είναι αντι-Ποντένσε, εάν έρθει, αλλά ο αντι-Τσούμιτς που φεύγει δανεικός.

** Ο Φορτούνης δεν έμεινε εκτός ενδεκάδας στον τελικό με την ΑΕΚ για να έχει ένα… όπλο στον πάγκο ο Μαρτίνς. Απλά επέλεξε τον Βαλμπουενά για τον ρόλο του οργανωτή, όπως θα κάνει τις περισσότερες φορές όποτε υπάρχει… αντίστοιχος ενδοιασμός. Παράλληλα, ο Πορτογάλος κόουτς εκτίμησε πως λόγω των συνθηκών του αγώνα και των πολλών απουσιών, έπρεπε να ξεκινήσουν στα άκρα οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Ο Φορτούνης πάντως μπήκε αλλαγή στο τέλος, έδειξε ορεξάτος και μετά το τέλος πανηγύρισε το Κύπελλο, δείχνοντας πως δεν «ξενέρωσε» με το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο, όπως συνέβη πέρυσι στην Τούμπα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Τζολάκης και ποιος Ραντζέλοβιτς; O μικρός που ετοιμάζει για βασικό ο Μαρτίνς - Απίθανο όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags