Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τη συμφωνία για Λιβάι Γκαρσία η Μπεϊτάρ
| 2020-09-14 21:48:00

Οριστική εξέλιξη με Λιβάι Γκαρσία - "Έσκασε" ανακοίνωση!

Sportdog Team
Οριστική εξέλιξη με Λιβάι Γκαρσία - "Έσκασε" ανακοίνωση!

ΑΕΚ: Παίκτης της Ένωσης θα πρέπει να θεωρείται ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς η Μπειτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωση την παραχώρησή του στην ελληνική ομάδα.

Ο σύλλογος του Ισραήλ απέστειλε το βράδυ υπογεγραμμένη τη συμφωνία για την παραχώρηση του Γκαρσία και αμέσως μετά προέβη σε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Το μόνο που εκκρεμεί πλέον για την οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ.Αυτό θα συμβεί όταν ο Γκαρσία ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και την Τρίτη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μπεϊτάρ που ανταποκρίθηκε στην επιθυμία μου να εξελιχθώ επαγγελματικά και οικονομικά και λειτούργησε με γνώμονα την καριέρα μου. Φίλοι της Μπεϊτάρ, σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δώσατε σε όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Ήταν τιμή μου να παίζω για εσάς και για έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και εύχομαι ό,τι καλύτερο» αναφέρει ο Γκαρσία στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ, Μοσέ Χογκ, είπε κι αυτός το δικό του «αντίο» στον παίκτη με μια προσωπική δήλωση: «Ο Λιβάι είναι ο παίκτης που αντιπροσωπεύει τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος που έχει την μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθεί στην καριέρα του. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και ελπίζω να συνεχίσει να προοδεύει συνεχώς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags